Top 5: Danmarks mest romantiske boliger

Foto Boligsiden

Det er Valentinsdag, og har du romantiske planer om at bygge rede med dit hjertes udkårne, er her fem bud på nogle af Danmarks mest romantiske hjem, der er til salg netop nu på Boligsiden.dk.

Der er noget inderligt romantisk over at lede efter et nyt fælles hjem med den, man elsker. Det er starten på en fælles fremtid, og den nye bolig er startskuddet på alle de drømme, man måtte have – og samtidig en anledning til at lære hinanden og hinandens prioriteter bedre at kende.

”At købe bolig sammen som par, kan være som at gå i Ikea. Pludselig finder man ud af, at ens partner hellere vil have den store lædersofa i stedet for den minimalistiske i nordisk design, man selv havde forestillet sig. Når man skal til at købe bolig, bliver ens prioriteter pludselig meget tydelige. Måske vidste du ikke, at din partner hellere vil have to badeværelser end et ekstra arbejdsværelse – den slags finder man ud af i købsprocessen”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Top 5: Danmarks – måske – mest romantiske boliger

Der findes ikke en fast formel for romantik, men vi har udvalgt fem klassisk romantiske boliger, der vil varme bløde hjerter med hang til bindingsværk, bonderoser, bjælker og boheme.

Bindingsværk, stråtag og skøn natur

Broskovvej 10, 4733 Tappernøje

Vil I have det hele? Bindingsværk, roser, stråtag, sprossede vinduer, synlige loftsbjælker, hyggeligt gårdhavemiljø og fjordkig? I får det hele her, pakket fint i den smukke natur ved Præstø Fjord. En smuk, velholdt villa, der vil gøre enhver romantisk sjæl blød i knæene. Udbudspris: 2.595.000 kr.

Romantisk havestue

Balagervej 9B, 8260 Viby J 

Hvis romantik for jer er en stor, lys havestue, skal I forberede jer på at forelske jer i denne her. Den flotte havestue hører til en 276 kvadratmeter stor renoveret villa, der nok også vil behage jeres øjne. Havestuen er sydvendt og af glas, og trækker haven indenfor på fornemmeste vis. Her er plads til et stort bord og stole, så I kan få så meget ud af jeres nye yndlingsrum som muligt. Udbudspris: 6.295.000 kr.

Romantik i bjælkeform

Rønnebærvej 10, 4070 Kirke Hyllinge 

Skal I også have romantik i weekender og ferier, skal I have et romantisk sommerhus. Hvad siger I til et dejligt bjælkehus kun 400 meter fra Roskilde Fjord? Her er den helt rigtig fornemmelse af træ indenfor, søde vinduer, og en brændeovn, der kan buldre om kap med hjertevarmen. Stor, ugenert grund på 1.482 kvadratmeter. Udbudspris: 925.000 kr.

Boheme med altan og kig ud over byens tage

Burmeistergade 15, 5. th., 1429 København K

Denne her lejlighed er en godte for jer, der vil leve bohemelivet på toppen af København. Her er en lille, lækker lejlighed på Christianshavn, hvor I bliver forkælet med de bedste materialer. Der er penthouseudsigt fra den nye altan, hvor I kan holde i hånd og kigge ud over byens tage sammen. Lejligheden er for jer, der vil bo småt men godt. Udbudspris: 2.100.000 kr.

Fælles fremtid som galleriejer og B&B-indehaver?

Tindbækvej 61, 8830 Tjele 

Drømmer du og din partner om at lægge livet helt om? Komme ud af den daglige trommerum og starte på ny? Hvad med at drive en Bed & Breakfast – og få dit eget galleri, hvis du har en kreativ åre? I får ikke smukkere og mere idylliske rammer end disse, hvor I kan overtage en eksisterende Bed & Breakfast og galleri. Hvis I tænder på smedejernslåger, gårdsplads, pigsten og pavilloner, frodige haver, hængekøjer, swimmingpool og romantisk rustikke rammer, hvor I kan hygge om gæsterne, så er her det bedste bud på et helt nyt liv. Udbudspris: 1.495.000 kr.

Find mere om