Top 5: Danmarks dyreste sommerhuse      

sommerhus

Foto: Boligsiden

Du skal ikke på den store Danmarkstourné for at finde de dyreste sommerhuse. En tur til Hornbæk klarer det meste og så en enkelt afstikker til Gilleleje. Danmarks dyreste sommerhuse klumper sig sammen på Nordsjællands kyst, afslører Boligsiden.dk.

Start bilen, og kør til Hornbæk. Så finder du fire ud af de fem dyreste sommerhuse i landet. De tre af dem ligger endda inden for en afstand på 200 meter. Dermed cementerer Hornbæk sin status som Danmarks mest eksklusive sommerferieområde.

”Et sommerhus under 100 meter fra vandet koster i gennemsnit knap 30.000 kroner pr. kvadratmeter, men sommerhusene på listen her koster langt over det dobbelte. Der skal altså mere end en god havudsigt til for at trække priserne op i det niveau, og der er ingen tvivl om, at Hornbæk er et eftertragtet og eksklusivt område”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Se landets dyreste sommerhuse til salg lige nu

Har du sat et af Danmarks dyreste sommerhuse på din ønskeliste, skal du være klar til at betale priser, der starter ved 22 millioner kroner.

5. Bauersvej 15, 3250 Gilleleje

Gilleleje har lige akkurat sneget sig med på listen i selskab med Hornbækhusene, og sommerhuset her har også bestemt hjemme på listen. Det er et studie i eksklusivt stråtækt bindingsværksidyl med flot panoramaudsigt ud over vandet og smukt lysindfald. Placeret for enden af en blind vej er det en fredelig oase for den kræsne køber. Udbudspris: 22.000.000

4. Nordre Strandvej 496 A, 3100 Hornbæk

Denne smukke, blå palæejendom byder indenfor i en klassisk, stor hall, hvorfra du har mulighed for at udforske stuerne, det store landkøkken og ikke mindst de smukke udsigter ud over vandet. Udbudspris: 26.000.000 kr.

3. Kystvej 40 B, 3100 Hornbæk

Smuk ejendom i gode materialer. Med en placering ud mod klitterne er der god udsigt ud over vandet. Her er et lækkert, lyst sommerhus, hvor du kan vælge at krybe i dampbad og sauna, når Øresund bliver for kold. Udbudspris: 28.900.000 kr.

2. Kystvej 42, 3100 Hornbæk

Vil du ikke bøvle med vedligehold de næste mange år, er ejendommen her noget for dig: Et nyopført luksussommerhus med udsigt til Øresund. Huset er bygget i de bedste materialer og står klar til at byde dig velkommen til ugevis af behagelig sommereksil. Udbudspris: 29.000.000 kr.

1. Kystvej 48, 3100 Hornbæk

På toppen af listen finder vi også alderspræsidenten, der er bygget i 1903. Her får du al den gamle charme kombineret med en perfekt beliggenhed ud til strand og vand. En historisk ejendom, der vil danne en flot ramme om dit sommerophold. Udbudspris: 39.950.000 kr.

Find mere om