Top 5: Danmarks dyreste byggegrunde

Der er over 4.000 helårsgrunde til salg på Boligsiden.dk. Priserne starter ved en kroner og stopper først ved 18 millioner kroner. Se de fem dyreste parcelgrunde, der er til salg netop nu.

Har du svært ved at finde drømmehuset, kan du i stedet prøve at finde den helt rigtige byggegrund, hvor du selv kan opføre det hus, du ønsker dig. Der er over 4.000 byggegrunde at vælge imellem på Boligsiden.dk, og de placerer sig over alt i landet – selv i Københavnsområdet.

”For mange, der har svært ved at finde det rigtige hus, kan det være en øjenåbner at begynde at kigge på grunde i stedet. Alt er muligt, og alt er i spil, hvis du som køber starter på bogstavelig talt bar bund, og kan få det, som du vil have det”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

På nogle af de grunde, der sælges som grunde, ligger der gamle huse, du skal have revet ned, før du kan bygge. Det kan også betale sig at have et øje på villa-kategorien på Boligsiden.dk, selvom du er på jagt efter en grund. Søg fx efter håndværkertilbud under Avanceret søg, hvor du kan markere Håndværkertilbud under Særlige krav. Her kan du typisk finde boliger, der er egnet til nedrivning.

Top 5 dyreste grunde

Prisen på de dyreste grunde bliver trukket op af beliggenheden, der enten er ud til hav eller sø. Her har du mulighed for at få den udsigt, du altid har drømt om på de smukke grunde.

  1. Vesterlundvej 85B, 8600 Silkeborg 

Helt perfekt beliggende grund på egen halvø ved Thorsø i Virklund. Her kan du få den smukkeste udsigt. Der ligger et gammelt hus på grunden, men du vil formentlig foretrække at opføre et nyt hus på denne dejlige grund. Udbudspris:

  1. Hørhavevej 45A, 8270 Højbjerg 

Fredfyldt naturgrund syd for Aarhus, hvor du kan opføre dit drømmehus i smukke omgivelser. Der ligger et hus på grunden, du kan vælge at flytte ind i, eller du kan få tegnet din drømmevilla og opføre den på denne helt særlige grund. Udbudspris: 7.500.000 kr.

  1. Sønderlidevej 7, 7120 Vejle Øst 

Hyggelig byggegrund helt ud til vandet i Vejle. Her kan du bygge højt og få en fantastisk udsigt. Samtidig får du direkte adgang til badebro med egen bådplads. Udbudspris: 7.995.000 kr.

  1. Furesøvej 3A, 2830 Virum 

Her er en smukt beliggende grund direkte til Furesøen, hvor du får egen søbred, bro og bådvippe. På grunden ligger der en villa på 221 kvadratmeter fra 1959, som du kan rive ned eller lade stå. Udbudspris: 12.000.000 kr.

  1. Strandborgvej 39, 8240 Risskov 

Endnu en stor, smuk grund i første række til vandet. Grunden her er placeret ud til Aarhusbugten, og grunden ligger langt fremme i forhold til andre i samme område, så bygger du her, får du en fantastisk udsigt. Udbudspris: 13.800.000 kr.

Sådan gjorde vi:

Der er søgt efter de dyreste helårsgrunde på Boligsiden.dk, og har set bort fra store udstykningsegnede grunde.