Top 5: Billigste ejerlejligheder med både altan og elevator

Prisen behøver ikke at eksplodere, bare fordi lejligheden har både altan og elevator. Boligsiden.dk har fundet de fem billigste bud på lejligheden til livsnyderen.

Vil du slippe for at slæbe indkøbsposerne op på fjerde, og vil du gerne kunne nyde aftensolen, selvom du bor i lejlighed? Så skal du have både elevator og altan. Det er dog en luksus, der ofte koster ekstra, for en ejerlejlighed med elevator bliver i gennemsnit udbudt for 22 procent mere end gennemsnittet, og altanen trækker udbudsprise op med 7 procent, viser beregninger fra Boligsiden.dk. Men selvom altan og elevator kan være med til at trække prisen op på lejligheden, så er der også billige udgaver af lejligheden til livsnyderen.

For under en halv million kroner kan du nemlig blive kørt til døren, når du træder ind i opgangen, og du kan nyde udsigten fra din egen altan. Udbudspriserne forstætter dog helt op til 24,5 millioner kroner for ejerlejligheder, der indeholder begge elementer. Kun ca. 1200 af de godt 7.200 ejerlejligheder, der er til salg, har dog både altan og elevator, så det er ikke en selvfølge, at du kan få begge dele, i den ejendom hvor du gerne vil bo.

Top 5: Billigste ejerlejligheder med altan og elevator

  1. Ved Dampmøllen 3C, 4., 24, 4900 Nakskov 

Lejligheden ligger på 4. sal, så du vil med garanti blive glad for elevatoren, når du slæber dig træt hjem fra arbejde eller studie. Har du nået en alder, hvor du ikke længere behøver at arbejde, vil du også kunne nyde den rummelige lejlighed på 92 kvadratmeter uden at behøve at være nervøs for, om trapperne bliver et problem på et tidspunkt. Udbudspris: 650.000 kr.

  1. Vejlebrovej 94, 1., 2, 2635 Ishøj 

Godt nok er der ikke langt op til 1. sal, men der kommer dage, hvor du er helt flad og taknemligt tænker tilbage på din beslutning om at finde en lejlighed i en opgang med elevator. Lejligheden er på 37 kvadratmeter, og den lukkede altan er i hele lejlighedens bredde. Udbudspris: 645.000 kr.

  1. Gethersvej 32, 2., 89000 Randers C 

Rigtig god lejlighed på 52 kvadratmeter på 2. sal hvor du ikke bare får elevator og altan men også porttelefon og parkeringskælder med egen garage. Du kan tage elevatoren direkte fra p-kælderen op til din lejlighed. Udbudspris: 600.000

  1. Vestergade 3, st. th, 9560 Hadsund 

Indflytningsklar, nymalet lejlighed på 76 kvadratmeter. Godt nok er den placeret i stuen, men det skal ikke snyde dig for en elevatortur, for elevator er der i ejendommen. Lejligheden er i tip-top stand – lige til at flytte ind i. Udbudspris: 575.000 kr.

  1. Vejlebrovej 88, 1. mf, 2635 Ishøj

Pæn etværelseslejlighed på 34 kvadratmeter med smart afskærmet køkken, så du ikke har fornemmelsen af at lave mad i dit soveværelse og stue. Altanen er i hele lejlighedens bredde, og du er i første sals højde. Listens billigste med en udbudspris på under en halv million kroner. Udbudspris: 495.000 kr.

Find mere om