Top 5: Andelsboliger på første klasse

Foto: Boligsiden.

Netop nu er kæmpestore luksuslejligheder til salg som andelsboliger i København. Her kan du for en investering på mellem fire og seks en halv millioner kroner bo i herskabelige omgivelser på nogle af de bedste adresser.

På top fem-listen over de dyreste andelsboliger, der er til salg netop nu, er den mindste 187 kvadratmeter. Det siger lidt om, hvilken størrelse boliger vi har med at gøre her. Den største er 270 kvadratmeter og ligger lige ved Trianglen på Østerbro. Med sin udbudspris på 6,5 millioner kroner er det også den dyreste.

De dyreste andelslejligheder er spredt ud over nogle af de mest centrale adresser i forskellige områder af København. Du kan fx næsten blive nabo til Amalienborg, bo på Gammel Kongevej tæt på Planetariet og altså i hjertet af Østerbro. Lejlighederne er flot istandsat og rummer flotte designerløsninger og lækre materialevalg i køkken, bad og gulve.

”Selvom andelsboligerne her p.t. er de dyrest udbudte i landet, holder de stadig en helt anden pris end ejerlejligheder i samme størrelse på samme adresse. Prisen er typisk det halve af, hvad den ville have været, hvis det havde været en ejerbolig. Men som altid når man køber andelsbolig, skal man være meget opmærksom på hele pakken – det vil sige boligafgift, den tekniske pris og foreningens økonomi, der kan få betydning for din økonomi som køber”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Find mere om