Spritnyt hus? Se 2018-nyhederne her

Der er masser af nybyggede huse til salg.

Nybyggede huse har flere fordele, blandt andet lavt energiforbrug og vedligeholdelse. Så hvis du drømmer om at nyde sommeren med en is i hånden i stedet for en malerpensel, skal du kigge her.

Kunne du tænke dig at bo i et hus, hvor ingen nogensinde har stegt en hakkebøf, taget et brusebad eller vasket sine beskidte underbukser?

Det kan du sagtens komme til. Så skal du bare gå efter et hus, som netop er blevet bygget eller som er ved at blive opført. Så bliver du med garanti den første, der overnatter i huset.

Når man er den første til alting, får sloganet ’nyt-nyt-nyt’ pludselig en helt ny betydning. For mange vil et splinternyt hus være lækkert, og det kan især være en god beslutning, hvis man ikke er typen, der gider at male vægge, slibe gulve eller skifte vinduer, men bare flytte direkte ind.

”Nye huse har flere fordele. Vedligeholdelsen er lav de næste mange år, og så er energiforbruget ofte lavt, og ellers genererer de nye huse endda energi i overskud. Så selvom et nyt hus er dyrere i indkøb, er de løbende udgifter ofte lavere end ved brugte boliger,” siger Birgit Daetz, der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Tålmodighed er penge værd

Vi har fundet 20 spritnye huse, som du kan gå op opdagelse i nedenfor. Nogle af dem kræver dog en smule tålmodighed, da de ikke er bygget færdige endnu.

”Projektsalg kan være en god investering, men det kræver ofte mere fleksibilitet fra købers side. Derudover kan jeg kun anbefale, at man tager en ekspert med på råd, så forløbet kan blive så trygt som muligt,” siger Birgit Daetz.

Hvis du kan leve med det, har vi måske din nye bolig lige her. Vi har indstillet Boligsiden.dk’s søgefunktion til kun at vise de huse, der er blevet bygget i 2018 eller som er ved at blive opført. Det må da siges at være indbegrebet af nye huse. Se nyhederne nedenfor.

Se nye huse til under 3 millioner kroner:

Find mere om