Skal du sælge bolig? Brug din coronatid fornuftigt i Find Mægler

Skal du i gang med et boligsalg, er Find Mægler et genialt værktøj til dig lige nu, hvor du har brug for at finde den rigtige ejendomsmægler, men hvor der på grund af corona er begrænset adgang og åbningstid i landets mæglerbutikker.

I sidste uge opfordrede direktøren for Dansk Ejendomsmæglerforening, Ole Hækkerup, de boligejere der i disse coronatider tøver med at sætte deres bolig til salg, til at kontakte deres lokale ejendomsmægler. Hækkerups pointe var, at nu er et rigtig godt tidspunkt at sælge på.

Men hvordan finder du så den ejendomsmægler, der er helt rigtig for dig? Det har Boligsiden et gogdt værktøj til at hjælpe dig med at finde ud af. På Find Mægler kan du se en oversigt over alle landets ejendomsmæglere. Du kan se salgsstatistik og anbefalinger fra andre kunder hos den pågældende mægler.

”Lige nu er åbningstiden og adgangen til landets mæglerbutikker mindre end normalt, og du kan ikke tage ud på et åbent hus og se en mægler lidt an. Derfor er Find Mægler lige nu et ekstra godt værktøj til dig, der leder efter en ejendomsmægler. Her kan du se mæglernes salgsrater, gennemsnitlig salgstid og anbefalinger fra andre sælgere,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Mæglere lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger

På Find Mægler får du altså et godt overblik, men det er afgørende også at blive lidt klogere på, om du og dit temperament passer med de mæglere, du overvejer. Og det kan du sagtens blive på trods af corona.

”Ejendomsmæglerne har taget digitale værktøjer i brug for at begrænse fysiske møder, og når de er ude hos dig, spritter de af og bruger værnemidler. Ejendomsmæglerne lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og derfor kan du også i denne tid være tryg. Start med at tale i telefon med de mæglere, du overvejer, arrangér onlinemøder, og få et par mæglere ud for at besigtige dit hus. Træf dit valg ud fra det, du har fundet ud af på Find Mægler, jeres snakke og den plan, mægleren lægger,” siger Birgit Daetz.

På Boligsiden deler vi valget af ejendomsmægler op i fem trin. De trin gælder stadig, selv om corona gør, at verden ser en anderledes ud end normalt. Se de fem trin og bliv klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige ejendomsmægler.

Find mere om