Se boligens samlede liggetid på www.boligsiden.dk

Foto: Boligsiden

Ny funktion på www.boligsiden.dk gør det muligt at se boligens samlede liggetid, uanset om boligen har skiftet ejendomsmægler en, to eller flere gange. Den nye funktion skal øge gennemsigtigheden på boligmarkedet.

Hvis du nogensinde har undret dig over, at liggetiden på en konkret bolig måtte være for kort, så giver www.boligsiden.dk dig nu mulighed for at se boligens samlede liggetid. En ny funktion i boligpræsentationen viser nemlig både liggetiden hos den nuværende mægler samt den samlede liggetid – uanset hvor mange andre mæglere, huset har været til salg hos.

Uanset om boligen altså skulle have skiftet mægler kan man altså nu se den samlede liggetid. Funktionen findes kun på www.boligsiden.dk samt på ejendomsmæglernes egne boligsites.

Se drømmeboligens samlede liggetid

”Med den nye funktion kan de boligsøgende se, hvor længe de nuværende ejere har haft boligen til salg inden for de seneste 3 år”, fortæller Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

”Boligsiden.dk lancerer den nye funktion for at skabe mere gennemsigtighed på boligmarkedet. Det har været et længe næret ønske blandt forbrugerne, at det er helt tydeligt, hvor lang tid en given bolig har stået til salg. Det ønske er nu opfyldt”, siger www.boligsiden.dk’s kommunikationsdirektør.

Gælder villaer, rækkehuse og fritidsboliger

Funktionen kan ses under hver enkelt boligpræsentation og omfatter i første omgang de flere end 43.000 villaer, knap 3.000 rækkehuse samt 12.300 fritidsboliger, som er til salg herhjemme.

Boligsiden.dk’s egne beregninger viser i øvrigt, at det samlede antal villaer i udbud har en gennemsnitlig nuværende liggetid på 253 dage, mens den samlede liggetid er 334 dage.

For rækkehusene gælder, at de har en gennemsnitlig nuværende liggetid på 188 dage. Den samlede liggetid er på 239 dage.

Den mindste forskel mellem nuværende og samlet liggetid finder man i og omkring København og Aarhus kommuner – desuden i byer som Ikast-Brande, Aabenraa og Ringkøbing-Skjern.

Find mere om