Rekordregn: Her er markedets vildeste boliger

Foto: Boligsiden.

Hvad koster det dyreste hus på boligmarkedet, hvor stor er den største bolig, og hvad er det mon for et hus, der har været til salg i mere end 5.000 dage? Se alle udbudslisternes rekorder.

Der er mange rekorder på boligmarkedet, og kigger vi ned over udbudslisterne, så er der nogle helt særlige ”tilbud” til dig.

Hvad med for eksempel en byggegrund til små 12 millioner kroner, en villa til blot 80.000 kroner eller et hus med en grund på over to millioner kvadratmeter? Alt det kan blive dit, hvis du altså har lysten og pengepungen i orden. Det er nemlig alt sammen eksempler på boliger, der er til salg lige nu, og som holder en af boligmarkedets rekorder.

”Der er så mange forskellige boliger til salg. Store, små, høje, lave, dyre, billige, nye og gamle. Det samlede udbud er måske nok på et historisk lavt niveau, men der er stadig cirka 50.000 boliger på markedet at gå på opdagelse i. Der er altså noget for enhver pengepung og smag, og er du bare nysgerrig, er der rigtig meget forskelligt at klikke rundt i,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

For at give dig et overblik, har vi udvalgt de sjoveste rekorder fra de boliger, der er til salg lige nu. Se dem herunder.

God fornøjelse.

Dyreste landejendom

Billigste landejendom

Dyreste villa

Billigste villa

Dyreste rækkehus

Billigste rækkehus

Dyreste ejerlejlighed

Billigste ejerlejlighed

Dyreste sommerhus

Billigste sommerhus

Dyreste helårsgrund

Billigste helårsgrund

Dyreste fritidsgrund

Billigste fritidsgrund

Dyreste villalejlighed

Billigste villalejlighed

Største boliger og boliger med flest værelser

Mindste bolig

Bolig med størst grund

Bolig med mindst grund

Find mere om