Plads til fred og ro: Her får du over 100.000 m2 grund med i dit boligkøb

Blandt boligerne med de store grundarealer finder du også en liebhaverejendom på Venø i Limfjorden. Foto: Landbrugsmæglerne.

Er du på boligjagt og samtidig typen, der sætter pris på fred og ro. Så se med her. Boligsiden har fundet fem ejendomme, hvor man foruden selve boligen også får over 100.000 kvadratmeter grund med i købet.

Med et hus følger ofte en have, hvor man får mere luft omkring sig. Men selvom kvadratmeterne er flere end i eksempelvis en lejlighed, er der for de fleste husejere også udsyn til en nabo, som i mere eller mindre grad kan følge med i, hvad du foretager dig.

Med mindre, du har købt en bolig med rigtig, rigtig god plads omkring dig.

Nogle boliger i Danmark ligger nemlig placeret på store grunde, hvor der er mere end 100.000 kvadratmeter at boltre dig på.

Her kan du med andre ord spille lige så høj musik, du ønsker, eller gå nøgen rundt i haven, uden du behøver at spekulere over, hvad naboen tænker. For naboen vil i disse tilfælde være langt, langt borte.

Samtidig er du garanteret nogenlunde ro og fred uanset hvor du opholder dig på din grund – altså med mindre, du selv bidrager til støjen.

For nogle lyder netop det scenarie tiltalende. Og her på Boligsiden har vi derfor samlet fem boliger til salg, som ligger placeret på grunde, der er større end 100.000 kvadratmeter.

Pladsen har sin pris

Er du interesseret i de åbne vidder, skal du dog have et pænt plus i dit boligbudget.

”Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at når vi taler grunde i denne størrelsesorden, er der primært tale om land- og lystejendomme. Det betyder samtidig, at der ikke kun er od plads på grunden men også rigeligt med kvadratmeter i selve boligen. Derfor skal du også i de fleste tilfælde betale et to-cifret millionbeløb, hvis du vil have adgang til boligerne med de meget store grundarealer,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

I den helt dyre ende finder vi eksempelvis Nakkebølle Gods på Fyn, der koster 80 millioner kroner. Her får du en historisk bolig med 16 værelser og knap 2.500.000 kvadratmeter grund.

Omvendt har du også mulighed for at få fredfyldte sommerferier i det eventyrlige hedelandskab mellem Råbjerg Mile og Skagen. Her finder du nemlig et sommerhus til ”kun” cirka ni millioner kroner, som til gengæld byder på hele 150.000 kvadratmeter naturgrund.

Nysgerrig? Se flere boliger herunder: