Perfekt udsigt til nytårsfyrværkeriet: Se 10 villaer med store tagterrasser

Som traditionen byder, bliver der også i år affyret læssevis af nytårskrudt. Vil du sikre dig den perfekte udsigt til det farvestrålende fyrværkeri? Så er her 10 villaer, hvor der er plads på tagterrassen til både dig og dine gæster.

Nytårstorsken er fortæret, tournedos’en ligger godt i maven, og browniens sødme og bitterhed fuldender den perfekte nytårsmenu. Alt i alt har du gang i en fantastisk nytårsaften, og nu er du klar til at nyde fyrværkeriet, der ved midnat farvelægger nattehimlen. Desværre har du ringe betingelser for at se lysinfernoet ordentligt, fordi du fra dit hus har dårlig udsigt ud over byens tage.

Det er lidt en flad fornemmelse, ikke? Måske er du en af dem, der skal have et nytårsforsæt om, at 2019 skal være året, hvor du køber et hus med en stor tagterrasse, hvor du kan nyde solen om sommeren og nytårskrudtet om vinteren.

”Der er masser af huse til salg med tagterrasser eller store altaner, så der er rigtig gode muligheder for at få drømmene om en god udsigt opfyldt. Vi har udvalgt 10 forskellige huse forskellige steder i landet, som måske kunne danne rammen om din næste nytårsfest. Her er plads til både dig og dine gæster på husets tagterrasse, og så er det bare med at finde champagnen frem fra køleskabet,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Se alle boliger til salg med tagterrasse

Skal der mere højde på, kan du her se lejligheder med tagterrasser.

Find mere om