Nytårsfyrværkeri fra oven: Se penthouselejligheder med udsigt

Foto: Boligsiden

Det er ofte en kold fornøjelse at fejre nytårsaften, hvis man skal udendørs og se fyrværkeri. Boligsiden har derfor fundet 10 penthouselejligheder, der er til salg netop nu, hvorfra man kan nyde udsigten indendørs.

Det er ofte en kold fornøjelse at fejre nytårsaften, hvis man skal udendørs og se fyrværkeri. Boligsiden har derfor fundet 10 penthouselejligheder, der er til salg netop nu, hvorfra man kan nyde udsigten indendørs.
Klokken slår 24.00. Rådhusklokkerne har lydt, og springet ind i det nye år er taget fra den nærmeste stol eller sofa. Og så er det tid til champagne og måske et kig på det flotte nytårskrudt.

Men det kan både være en kold og farlig fornøjelse af bevæge sig udenfor på netop dette tidspunkt. Det er ofte koldt i vejret nytårsaften, og samtidig skal man passe på, når man befinder sig midt imellem alle raketopsendelserne på de lokale villaveje.

Men der findes en løsning på begge udfordringer. Hvis man holder nytårsaften i en penthouselejlighed behøver man slet ikke bevæge sig udenfor, når klokken slår nytåret ind. Her kan man i stedet nyde udsigten fra toppen i varme og festlige omgivelser.

Hvor skal næste nytårsfest holdes?

Boligsiden har derfor set på nogle af de aktuelt udbudte penthouselejligheder, som er ledige på markedet netop nu, og hvor man jo i øvrigt også kan nyde udsigten på årets resterende 364 dage.

”Der er aktuelt over 100 penthouselejligheder til salg på Boligsiden, så der er rig mulighed for at kunne få adgang til det perfekte nytårshjem, hvor den gode udsigt er sikret til næste års nytårsfest,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør på Boligsiden og tilføjer:

”De fleste af lejlighederne ligger selvfølgelig i København og omegn, da det er her, der er den største koncentration af etagebyggerier. Men der findes også flere gode bud i andre af de danske byer. Fælles for de fleste er dog, at udsigten koster, og det afspejler sig i priserne.”

Du kan se hele listen med de aktuelt udbudte penthouselejligheder her, eller du kan klikke dig ind på de 10 lejligheder, som vi har udvalgt herunder.

Find mere om