Nybyggeri i alle prisklasser

På Boligsiden.dk starter prisen for en nybygget villa ved 1,3 millioner kroner og stopper først på den dyre side af 15 millioner.

Nybyggeri deler vandende. Mange kan lide tanken om at flytte ind i noget spritnyt, der er vedligeholdelsesfrit i mange år, har et godt energimærke, og hvor alle installationer bare spiller. Men ikke alle lader sig forblinde af jomfruelige gulve og et nylagt tag. Mange kan lide den sjæl og charme, der kan være i de gamle huse, der rummer årtier – måske århundreder – af historier og livsforløb.

Er du til nybyggeri, kan dit kommende hus befinde sig et bredt prisspænd. Du kan få et sprit nyt hus i fx Søndersø, Christiansfeld eller Sunds for under 1,3 millioner kroner. Fælles for dem alle er dog, at kvadratmeterprisen trods alt ligger over kommunens gennemsnit. Nybyggeri er og bliver nemlig dyrere end at købe en brugt bolig – i hvert fald i indkøbspris. På den lange bane kan der nemlig være penge at spare ved at købe nyt.

”Hvis alternativet er en gammel, dårligt isoleret bolig, der kræver megen vedligehold og er dyr at opvarme, så kan de penge, man sparer ved anskaffelsen, hurtigt blive ædt op af driftsomkostninger”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Se en af boligerne på Særslevgårdsvej 12, 5471 Søndersø

Se en af boligerne på Lindetoften 11, 6070 Christiansfeld

Se en af boligerne på Kjærgaardsvej 36, 7451 Sunds

Køber du en bolig, der ikke er færdigbygget, skal du sikre dig, at prisen ikke stiger, og at du får det, du har betalt for. Læs mere her:

Fem tip: Sådan køber du nybyggeri uden at få fingrene i klemme

Luksusbolig med søudsigt

Er du til luksus, kan du få hele pakken i Holte nord for København, hvor du kan sige ja tak til en arkitekttegnet villa ved Vejlesø. Villaen får et samlet areal på 271 kvadratmeter bolig, og er du til funkisagtigt, stramt og minimalistisk design, vil du holde af villaen her. Hvis 15,5 millioner kroner ikke holder dig tilbage, så skal du slå til her.

Se villaen på Vejlesøvej 62B, 2840 Holte

Godt begyndt er halvt fuldendt

Har du ikke mod på selv at bygge et hus fra bunden, men vil du gerne være mere med end blot at overtage et færdigbygget hus, er der en mellemløsning. Nogle huse bliver solgt midt i en større ombygning, og her kan du overtage byggeprojektet og færdiggøre det, som du selv vil have det.

Du kan fx få en villa, der er under ombygning, i Holsted for 685.000 kroner. Sælger har allerede renoveret tag, tagvinduer, isolering, facader, vinduer, døre m.m., men du skal selv lægge sidste hånd på værket.

Se boligen på Elmegade 10, 6670 Holsted

Sådan finder du nybyggeri på Boligsiden.dk

Brug Avanceret søg til at finde projektsalg. Under ”Andet” sætter du hak i Projektsalg og klikker ”Vis på liste” eller ”Vis på kort”.

Find mere om