Nybyg på budget: Her kan du få et nyt hus til under to millioner kroner

Drømmer du om at skifte lejligheden ud med en villa eller et rækkehus, og vil du samtidig slippe for at skulle sætte huset i stand? Så behøver det ikke koste mange millioner. Se her, hvor du kan få nybyggede huse på budget.

Det er hårdt at flytte. Og opgaven kan synes næsten uoverkommelig, hvis det ikke kun er flyttekasserne, der skal bæres, men der samtidig venter tidskrævende projekter med renovering af den nye bolig.

Vil man gerne undgå dette, kan løsningen være et nybygget hus. Og flere steder i landet er der faktisk mulighed for at erhverve sig sådan et for under to millioner kroner.

En søgning på Boligsiden viser, at der netop nu er 85 villaer og rækkehuse til salg, som enten allerede er opført i 2019, eller som vil blive opført, og som samtidig ikke koster mere end to millioner kroner.

Grønne, nye huse

Vælger man at flytte i et nybygget hus, kan man slå to fluer med et smæk.

Man kan trygt lægge sig til at sove om aftenen ved tanken om, at man ikke har store renoveringsprojekter ventende i de førstkommende år. Og samtidig slipper man også for alle de praktiske overvejelser, som der følger med processen med at bygge huset selv.

Samtidig vil man kunne flytte ind i et hus, som har et af de bedste energimærkninger, og dermed er der også penge at spare på de faste udgifter.

Til gengæld kan det være svært at genskabe den klassiske charme fra murermestervillaen i et nybygget hus. Men er det ikke topprioriteten, og er man villig til at bosætte sig uden for de store byer, er der mulighed for at få et nyt hus på budget.

Find mere om