Netop nu: Dyrest i Hovedstaden

Foto: Boligsiden

Ejerlejligheder i Nordhavn og København K topper listen over dyreste ejerlejligheder, der er udbudt til salg netop nu. Selv den dyrest udbudte ejerlejligheder på Frederiksberg kan ikke være med.

I januar lå salgspriserne i gennemsnit 5.000 kroner højere pr. kvadratmeter for ejerlejligheder i Frederiksberg Kommune end de gjorde i København Kommune. Ikke desto mindre giver København Frederiksberg baghjul når det kommer til at have de allerdyreste ejerlejligheder til salg. De dyrest udbudte ejerlejligheder netop nu ligger nemlig alle i København Kommune.

”København Kommune er stor, og der er stor spredning i boligpriserne. Der er mange kroge, hvor en ejerlejlighed ikke koster en arm og et ben, og det trækker gennemsnitspriserne lidt ned i kommunen. Frederiksberg er et langt mindre geografisk område, og her holder priserne – og gennemsnittet – sig i den høje ende”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, og fortsætter:

”Men når vi ser på enkeltboliger, så kan København slå Frederiksberg. Især luksuriøse nybyggerier trækker priserne helt op i superligaen”, siger Birgit Daetz.

Dyrest i København

  1. Helsingkigade 18, 12. 2150 Nordhavn 

Den store byggeaktivitet i Nordhavn har gjort, at området nu endelig har fået sit eget postnummer. 2150 er blevet synonymt med store luksuslejligheder med udsigt ud over havneområdet. Lejligheden her er ingen undtagelse. Med en placering på 12. sal får du udsigt for alle pengene. Og den er Danmarks p.t. dyrest udbudte. Udbudspris: 18.000.000 kr.

  1. Sølvgade 24, 2. 1307 København K 

På andenpladsen finder vi de gamle dyder. I en smuk, klassisk bygning fra 1925 i hjertet af København får du store stuer med stuk og pejs og ikke mindst en enestående udsigt ud over Kongens Have. Som køber skal du forberede dig på at modernisere køkken og bad. Udbudspris: 16.750.000 kr.

  1. Åbenrå 16, 4., 1124 København K 

Vil du bo blandt Åbenrås farverige facader, får du her chancen for at købe henholdsvis nybyggede og restaurerede ejerlejligheder. Her kan du fx få 252 luksuriøse kvadratmeter på fjerde sal med få minutters gang til både Rundetårn og Kongens Have. Udbudspris: 16.500.000 kr.

Dyrest på Frederiksberg

  1. Frederiksberg Alle 26, 1. 1820 Frederiksberg C

Her er en fantastisk liebhaverbolig, renoveret og indflytningsklar. Vil du bo lige ved Sankt Thomas Plads har du her muligheden for at få en kombination af gammel charme og smagfuld istandsættelse i denne 299 kvadratmeter store lejlighed. Her er alt fra stuk og en original kamin til moderne gaspejs samt lækkert køkken og bad. Udbudspris: 13.495.000 kr.