Natur på budget: Køb et hus i en skov

Er du én af dem, der drømmer om at bo i en skov, men har du samtidig ikke lyst til at betale alverden, så se med her. Boligsiden.dk har fundet otte huse i skoven, der er til salg for under en million kroner.

Når boligkøberne sætter sig til tasterne for at søge bolig, så er skov ét af de ord, der bliver brugt flittigst. Det viser en oversigt over søgeaktiviteten på Boligsiden.dk i de første fem måneder af 2017. Den massive interesse for at drømme sig ud i et hus i skoven overrasker ikke.

”Der er rigtig mange, der har hektiske liv i byen, og de drømmer indimellem om at trække tempoet ud af hverdagen og få lidt ro. Skoven repræsenterer den ro, og netop derfor er skov et populært søgeord, der er mere brugt end for eksempel værksted, elevator og tagterrasse,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Hus i skov til under en million kroner
At det er populært at bo tæt på skov afspejler sig også i de gennemsnitlige udbudspriser, idet villaer indenfor 100 meter fra et skovområde koster 29 procent mere end gennemsnittet.

De højere priser kan også ses i en optælling på Boligsiden.dk, hvor der lige nu er 127 villaer i udbud, der ligger helt inde i en skov. De 10 dyreste koster mellem 6,5 og 17 millioner kroner, men opererer du med et helt andet budget, er der også langt billigere udgaver af skovhuse til salg blandt de 127 huse, idet 17 af dem koster under en million kroner.

Herunder har vi fremhævet otte af de boliger, der passer allerbedst til ønsket om at bo i en skov. Nogle af dem kræver en kærlig hånd, så her er det en fordel, hvis du har hænderne skruet godt på. Andre huse er lige til at flytte ind i.

Godthåbsvej 3, Egsmark, 8400 Ebeltoft
Pris: 425.000 kr.
Her er der tale om et håndværkertilbud, men kan du selv lave noget, kan du få en helt speciel bolig ved et stort skovområde og en rimelig afstand til Ebeltoft.

AC Møllersvej 30, 7100 Vejle
Pris: 445.000 kr.
Huset i Grejsdalen er ikke noget at prale af, men det lægger salgsopstillingen heller ikke skjul på. De naturskønne omgivelser giver til gengæld den rigtige køber det, han har drømt om.

Guldborgvej 180, 4862 Guldborg
Pris: 745.000 kr.
Modsat de to ovenstående boliger er denne villa helt indflytningsklar. Her kommer du til at bo lige ved skoven med udsigt ud over mark og land.

Hankærvej 2, Byrum, 9940 Læsø
Pris: 749.000 kr.
Med den ugenerede beliggenhed lige i udkanten af skoven, har den her bolig alt, hvad en naturelsker kan efterspørge. Huset er løbende renoveret og står indflytningsklart.

Københavnsvej 280, 4760 Vordingborg
Pris: 795.000 kr.
Her ved Bjergemarken bliver skoven din nærmeste nabo. Huset ligger højt på en 1.547 m2 stor grund, og der er udsigt lige ind i skoven fra flere dele af huset.

Hylshusevej 1, 5854 Gislev
Pris: 865.000 kr.
Denne ejendom ligger højt på en 5.600 m2 stor grund, så der er udsigt lige ned i skov og mose. Her er også kort til børnehaver, skoler og indkøb, så ejendommen er perfekt til den naturglade familie.

Nørreskovvej 35, Ilskov, 7451 Sunds
Pris: 945.000 kr.
I det store velindrettede 1-planshus i Ilskov får du stor have og egen skov tæt på Sunds Sø, og i rimelig afstand til Midtjyllands Lufthavn mod nord og til Herning i syd.

Navervej 21, Ibæk, 7100 Vejle (billede i toppen af artiklen)
Pris: 950.000 kr.
Ejendommen på Navervej ligger for enden af en privat skovvej langt over havets overflade. Her får man sin helt egen oase, men man skal samtidig være klar på at bygge et helt nyt hus, for det der står på grunden er skrællet helt ned til sokkel og ydermure.

Se Danmarks billigste huse med privat strand.

Find mere om