Mere tid hjemme giver mere tv-tid: Se 10 boliger med hjemmebiograf

De mange dage isoleret i eget hjem kan bringe tanken om en hjemmebiograf på banen i flere hjem. Boligsiden har derfor fundet 10 boliger til salg, der byder på netop dette.

Biograferne er lukket, og tusindvis af danskere sidder isoleret i deres eget hjem. Det kan være svært at få tiden til at gå, når først dagens arbejdsopgaver og hjemmeundervisning er overstået.

Af samme årsag tilbyder diverse streamingtjenester i øjeblikket serier i massevis og film, der kan underholde for en stund. Og for at undgå at hvert familiemedlem sidder bag hver sin skærm og ser hver sit program, kan det give god mening at skrue op for familiehyggen i en hjemmebiograf.

I flere af de boliger, der netop nu er til salg på det danske boligmarked, er der allerede indrettet forskellige udgaver af hjemmebiografen.

Filmhygge i det ekstra værelse

Boligsiden har her samlet 10 eksempler, hvor du med fordel kan finde popcornene frem, læne dig tilbage i sædet og lad dig underholde af aktion, romantik eller drama på det store lærred.

Måske kan boligernes bud på indretning af hjemmebiografen inspirere.

”Når man for eksempel flytter fra lejlighed til hus, oplever flere, at de får ekstra plads og måske endda et ekstra rum, som de ikke umiddelbart ved, hvad de skal bruge til. I stedet for at rummet nærmest per automatisk bliver brugt til opbevaring, kan en hjemmebiograf måske være en mulighed,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Biografen kan også vise sig nyttig på den anden side af den aktuelle sundhedskrise. Eksempelvis er der flere børnefamilier, der har svært ved at komme i biografen, når børnene er puttet. I de tilfælde kan det være rart at have muligheden for lidt filmhygge, uden at man skal bevæge sig længere end til det næste værelse i huset.

Se de forskellige bud på villaer med hjemmebiograf lige her:

(Boligerne er ikke længere til salg!)

Find mere om