Mange huse til under 4 mio. kr. på Strandvejen

Foto: Boligsiden.

14 huse på Strandvejen koster under 4 mio. kr. – det billigste koster endda under 2 millioner. Det viser en opgørelse fra www.boligsiden.dk over en af landets mest fornemme adresser.

Det er ikke længere kun de mest velhavende danskere beskåret at købe hus på Strandvejen mellem København og Helsingør – Danmarks vel nok mest kendte og velrenommerede vej. En opgørelse fra www.boligsiden.dk viser, at der er 15 villaer til salg på Strandvejen, som kan erhverves til en kontantpris på under 4 mio. kr.

Det er et års tid siden, www.boligsiden.dk sidst satte lup på de billigste huse på landets nok mest mondæne vej. Dengang fandt Boligsiden ni huse til en pris på under 4 mio. kr. I dag er tallet som nævnt steget til 15.

Villa til under 2 mio. kr. et særsyn

”Presset på boligmarkedet kan selvfølgelig også mærkes på de fine adresser rundt om i landet, og derfor er der flere huse til salg til priser, som rigtig mange danske familier vil kunne betale. Men det er da et særsyn, at man i dag kan få en villa på Strandvejen for mindre end 2 mio. kr.”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos www.boligsiden.dk.

Huset, hun henviser til, ligger på Ny Strandvej i Espergærde. For prisen på 1,95 mio. kr. får man 200 kvadratmeter parcelhus med seks værelser.

Ifølge salgsopstillingen er der tale om et håndværkertilbud, hvor blandt andet taget skal skiftes, så man skal nok have hænderne skruet godt på.

M2-pris over 60.000 kr.

Ud over huset i Espergærde er der seks andre huse på listen over de billigste Strandvejsvillaer, som kan fås for under 3 mio. kr. Men når man kigger på kvadratmeterprisen, er den i flere tilfælde meget høj. Det skyldes adressen – Strandvejen er bare sjældent billig”, siger Birgit Daetz.

Den højeste kvadratmeterpris blandt de 15 billigste villaer er på over 61.000 kroner – det er et af de små skovserhuse – på kun 63 kvm – og en kontantpris på 3,85 mio. kr. Når man måler på kvadratmeterpris, er det lille fiskerhus blandt landets 100 dyreste villaer.

Huset var også med sidst, www.boligsiden.dk tog temperaturen på de billigste huse på landets dyreste vej.

Find mere om