Køb rækkehus for under 500.000 kr.

Du får foden under eget bord og får din egne have. Netop nu er der 32 rækkehuse til salg til under en halv million kroner på Boligsiden.dk

Med en halv million på lommen, kan du købe dig et rækkehus med egen muld til dig og din kruspersille. Du har 32 huse at vælge imellem fordelt over det ganske land.

”Rækkehuse er, måske lidt pudsigt, generelt dyrere pr. kvadratmeter end villaer. Det skyldes, at de oftere er nyere og i bedre stand. Der findes godt nok mange billige villaer, men en del af dem trænger også en overhaling”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Boligsiden.dk har fundet de fem billigste rækkehuse, du kan få netop nu. Listen rummer alt fra det totalt moderniserede andelsrækkehus i Sønder Felding til de små, moderniseringsparate rækkehuse i Nykøbing med haver i meget forskellig stand. Læg især mærke til listens billigste hus, der ubetinget har den mest velholdte, lille rækkehushave, der må smelte ethvert hjerte med trang til havehygge.

Top 5: Billigste rækkehuse

  1. Remisevej 28C, Dokkedal, 9280 Storvorde

Fint rækkehus fra 1981 med 73 godt udnyttede kvadratmeter. Huset ligger på en stille vej og har en overkommelig have med fliser og græs. Udbudspris: 340.000 kr.

  1. Toftegade 10, 7900 Nykøbing

I centrum af Nykøbing ligger dette lille rækkehus, der kræver en omgang modernisering, før du for alvor kommer til at føle dig hjemme. Her får du en lille gårdhave, hvor du kan have din kruspersille i krukker. Udbudspris: 325.000 kr.

  1. Nykøbingvej 30, 4850 Stubbekøbing

I Stubbekøbing kan du blive ejer af dit eget lille, gule hus. Superfin stue og pæn førstesal. I haven er der godt med græs, og kan du tæmme det, kan du udleve dine gartnerdrømme. Udbudspris: 325.000 kr.

  1. Vestergade 35, 7280 Sønder Felding

Flot, moderniseret andelsrækkehus med central beliggenhed. Hvide vægge, pudsede lofter til kip og flot parketgulv. Du får også en havestue med udgang til terrasse. Lige til at flytte ind i. Udbudspris: 319.950 kr.

  1. Provst Schades Alle 56, 7900 Nykøbing

Listens billigste rækkehus ligger også i Nykøbing. Her får du 107 kvadratmeter, der godt nok trænger til noget modernisering, men som har gode, regulære rum og højt til loftet. Samtidig kan huset her også præstere listens fineste have, hvor der er passet på plænen og anlagt bede, træer og buske. Udbudspris: 300.000 kr.

Find mere om