Huse til salg: Her er de bedste håndværkertilbud

Har du hænderne skruet godt på, så bør du overveje at købe et håndværkertilbud, for der er penge at spare, og der er mange til salg i forskellige prisklasser. Se dem med de laveste kvadratmeterpriser.

Er du håndværker, eller har du bare en gør-det-selv mand i maven, så bør du tænke dig godt om, før du slår klørene i et spritnyt parcelhus. For måske er et håndværkertilbud i stedet det helt rigtige for dig, og er det det, så kan du spare store summer penge.

”Vi har lavet beregninger, der viser, at håndværkertilbud typisk er en tredjedel lavere i kvadratmeterpris end andre udbudte boliger. Og så er et køb af et håndværkertilbud ofte også en god mulighed for at præge en bolig præcis, som man vil have den,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Lige nu er der 108 håndværkertilbud til salg på Boligsiden.dk, og de er fordelt over hele landet, så hvad end dine håndværkerhænder kribler i Jylland, på Fyn eller Sjælland, er der gode håndværkertilbud at få.

Hvad er et godt håndværkertilbud?

Men et godt håndværkertilbud kan være rigtig mange forskellige ting. Nogle trænger blot til en støvkost og en klat maling, mens andre står klar til nedrivning. Skal du sikre dig et godt håndværkertilbud, er det vigtigste, at du er grundig, når du undersøger huset, så du har en klar ide om, om der rent faktisk er tale om et tilbud.

”Der er ekstremt stor forskel på, hvor meget der skal laves i de forskellige huse. Derfor bør du undersøge prisniveauet i området, kigge på standen i tag og vægge, tage stilling til om du kan lide husets planløsning, og så bør du regne på, hvilke udgifter du får ved siden af købssummen. Og sørg så også for at have lidt luft i budgettet til uforudsete udgifter,” siger Birgit Daetz.

LÆS OGSÅ: 6 spørgsmål du skal stille dig selv, før du køber et håndværkertilbud

De billigste håndværkertilbud

Et godt håndværkertilbud er altså afhængig af købspris, dine ideer til renoveringen, de materialer du køber og dine evner som håndværker.

En helt simpel måde at finde frem til de bedste håndværkertilbud er at tage udgangspunkt i kvadratmeterprisen. Det har vi gjort på Boligsiden.dk, hvor vi har fundet frem til de håndværkertilbud med de billigste kvadratmeterpriser:

Tumbøl Møllegade 10, Tumbøl, 6200 Aabenraa
Kvadratmeterpris: 492 kr.
Samlet pris: 220.000 kr.
Har du hænderne skruet rigtigt på, har du her mulighed for med tiden at få et stort fint hus i hyggelige Tumbøl med udsigt over åbne marker til næsten alle sider.

Lundergaardsvej 53, Kaas, 9490 Pandrup
Kvadratmeterpris: 897 kr.
Samlet pris: 175.000 kr.
Håndværkertilbud på landet under 3 km. fra Pandrup centrum. En billig ejendom med mulighed for, at du kan sætte dit eget præg.

Industrivej 3, V. Åby, 5600 Faaborg (billede øverst i artiklen)
Kvadratmeterpris: 1.007 kr.
Samlet pris: 150.000 kr.
Her får du chancen for at sætte dit helt eget præg på ejendommen fra A-Z. Et unikt håndværkertilbud beliggende på en grund på 618 kvadratmeter.

Spangsmosevej 44, Broballe, 6430 Nordborg
Kvadratmeterpris: 1.111 kr.
Samlet pris: 100.000 kr.
Her får du et rigtig godt håndværkertilbud! Ejendommen er beliggende i Broballe og er ifølge salgsopstillingen nedrivningsværdig.

Klovenhøjvej 9, Svingelbjerg, 9640 Farsø
Kvadratmeterpris: 1.235 kr.
Samlet pris: 100.000 kr.
Huset sælges til nedrivning! Går du som handyman og drømmer om et håndværkertilbud, er det også en mulighed.

Skelbyvej 4, 4874 Gedser
Kvadratmeterpris: 1.510 kr.
Samlet pris: 145.000 kr.
Huset har været under totalombygning, som ikke er færdiggjort, hvorfor en del materialer, som henstår på ejendommen kan medfølge i handlen.

Stratvej 16, Gredsted, 6740 Bramming
Kvadratmeterpris: 1.537 kr.
Samlet pris: 398.000 kr.
Håndværkertilbud på landet. Boligen og tilhørende bygninger fremstår i meget dårlig stand, hvilket er årsag til den lave pris.

Daltoftevej 15, 4900 Nakskov
Kvadratmeterpris: 1.543 kr.
Samlet pris: 145.000 kr.
Herligheden rummer en masse arbejde til den rigtige håndværker eller gør-det-selv-konge. Du køber praktisk talt en byggegrund, hvor huset medfølger gratis.

Hyllestedvej 29, Hyllested, 4261 Dalmose
Kvadratmeterpris: 1.595 kr.
Samlet pris: 295.000 kr.
Leder du efter et håndværkertilbud, hvor du har muligheden for at sætte dit helt eget præg og skabe din egen drøm? Så er det her hus det helt rigtige for dig.

Hovedgaden 61, 4270 Høng
Kvadratmeterpris: 1.717 kr.
Samlet pris: 395.000 kr.
Der er tale om et håndværkertilbud, så har du knofedt og lidt sparepenge, så er der masser af plads og muligheder for at skabe en spændende bolig.

LÆS OGSÅ: Dilemma: Skal du bygge om eller bygge nyt?

Find mere om