Højt til loftet: Her får du plads til det helt store juletræ

Foto: Boligsiden

Har du svært ved at få plads til det helt store juletræ i stuen? Så er det måske en idé at rykke ind i en villa, hvor du får mere plads i højden.

Igen i år ærgrer du dig over, at du ikke har plads til det helt store juletræ i din stue, og du må derfor tage til takke med en noget mindre udgave, end du havde håbet. Lyder det som et bekendt scenarie? Så er her et godt råd: Find et hus med højere til loftet.

”Det er selvfølgelig et råd, vi giver i spøg, for vi ved godt, at det ikke er juletræets størrelse, der er afgørende for, hvor du vælger at bo. Alligevel er der lidt alvor i det. For drømmer du om at flytte, er det med at gennemtænke alle plusser og minusser, og højden til loftet giver en følelse af mere plads og lys. Og så er det selvfølgelig kun en bonus, hvis der også bliver plads til det store juletræ,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Lige nu er der over 1.100 villaer til salg, hvor sætningen ’højt til loftet’ indgår i ejendomsmæglerens salgsopstilling. Der er med andre ord meget at vælge imellem, fortæller Birgit Daetz.

”Vi har udvalgt 10 huse, hvor der er god plads til det store jueltræ. Her er der enten højt til loftet i alle rum eller helt særlige løsninger, hvor en del af førstesalen er sløjfet og i stedet gør noget af stueplanet til et rum med god højde. Og vi kunne sagtens have valgt flere, for der er mange huse i forskellige prisklasser, hvor der er god plads til selv det højeste træ.”

Find mere om