Hjemmearbejde vinder frem: Se 10 boliger med hjemmekontor

Mange danskere har haft en positiv oplevelse med at arbejde hjemmefra under corona, og flere ønsker at arbejde mere hjemmefra i fremtiden. Boligsiden viser derfor herunder boliger til salg, der rummer eget hjemmekontor. Foto: Pixabay.

I kølvandet på coronakrisen tyder meget på, at hjemmekontoret får en mere fremtrædende plads i fremtiden. Boligsiden har her samlet 10 boliger til salg, hvor der allerede er indrettet et hjemmekontor. Kig med og lad dig inspirere.

Da statsminister Mette Frederiksen 11. marts fortalte på sit pressemøde, at mange af os i den efterfølgende tid skulle arbejdede hjemmefra, blev talrige spiseborde omdannet til både kontor, lektieplads og kreativt værksted for de mindste.

Det blev for mange en positiv oplevelse, og efterfølgende tyder meget på, at netop det at arbejde hjemmefra på hjemmekontoret kan få en mere fremtrædende plads i vores arbejdsliv.

Selvom spisebordet fungerede fint for en stund, vil mange nok foretrække at have en særlig arbejdsplads, hvor man ikke hver dag behøver at rydde bordet for alle de ting, man bruger i sit arbejde, for at få plads til aftensmaden. Derfor kan ideen om et hjemmekontor virke fristende. Og flere har allerede omsat tanken til handling.

Flere hjemmearbejdspladser under corona

Ifølge en undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov her gennemført for Videncentret Bolius har coronaepidemien betydet, at flere har foretaget et eller flere tiltag i boligen, og det gælder især en bedre indretning af hjemmearbejdspladser, ligesom nogle er begyndt at etablere deciderede hjemmearbejdspladser under corona.

Samtidig peger flere undersøgelser på, at danskerne har oplevet det at arbejde hjemme under coronakrisen som positivt, og en stor del ønsker at arbejde mere hjemmefra i fremtiden.

Måske bliver det dermed også et rum, der vil blive mere efterspurgt, hvis man er på jagt efter en ny bolig.

Boligsiden har i den forbindelse set på det aktuelle udbud af boliger til salg og fundet 10 boliger, hvor der allerede er indrettet et hjemmekontor. Og er du ikke på udkig efter en ny bolig, er der under alle omstændigheder inspiration at hente til indretningen af dit eget hjemmekontor.

Der er noget for enhver smag, uanset om søger det gennemførte hjemmekontor med plads til såvel arbejdsredskaber som mødefaciliteter, eller om man ønsker at omdanne et lille hjørne af stuen til en arbejdsplads.

Se de 10 udvalgte boliger med hjemmekontor her: (Boligerne er ikke længere til salg!)