Her finder du huse til salg med plads til at dyrke din hobby

Foto: Unsplash

Hvis du drømmer om et hus, hvor der er plads til at dyrke din hobby, har Boligsiden her gjort det nemt for dig. Her kan du se alle de huse, der nu er til salg, som alle har plads og rum til, at de kreative sysler, nørderiet, spil eller leg kan opnå nye højder.

Var det noget med en vinkælder? Måske et syrum? En hjemmebiograf? Et atelier? Et værksted? Motionsrum? Eller måske et dansestudium?

Mulighederne er mange, hvis man er så heldig at bo i et hjem, hvor dele af boligen udelukkende er et rum dedikeret til ens hobby.  

For mange betyder det at have en hobby, at man har et frirum til at dyrke sin interesse, og derfor finder langt de fleste også glæde i, at dette frirum kan forenes med de hjemlige rammer.  

Og er du alligevel på boligjagt, kan du derfor med fordel søge efter et hjem, hvor dine og/eller familiens nuværende og fremtidige hobbyer kan dyrkes til fulde.

Boligsiden har her samlet et udpluk af alle de huse, der lige nu er til salg, og som alle har plads, der kan benyttes til at indfri diverse hobbyer. Husene er alle spritnye på markedet og har kun været til salg i en måned. Se dem her:

Husk, at du også altid selv kan lave og gemme dine egne søgninger på Boligsiden.

Sådan gør du:

  • Log ind på din profil på Boligsiden (hvis du ikke allerede har en profil, kan du oprette en ved at trykke på ´Log ind´ i højre hjørne af Boligsiden og følge de efterfølgende instrukser)
  • Vælg i søgefeltet, hvilken boligtype du vil søge efter
  • Vælg den landsdel, kommune, by, område eller vej, du vil søge i
  • Tilpas din søgning ved hjælp af filtrene i topmenuen:
  • Du kan for eksempel vælge en maksimal pris, justere liggetiden, så du får vist boliger, der har været til salg inden for en afgrænset periode.
  • Du kan filtrere på boligens størrelse, eller du kan klikke på ´Flere filtre’ og tilføje byggeår og lignende.
  • Husk også, at du under ’Flere filtre’ kan bruge fritekstfeltet til at søge efter boliger, hvor specifikke ord er nævnt i salgsopstillingen. For eksempel hvis du vil finde en bolig med pool, carport eller hobbyrum.
  • Når du har tilpasset din søgning, kan du gemme den ved at trykke på ’Gem Søgning’ i højre hjørne af Boligsiden.
  • Hvis du samtidig har givet samtykke til overvågning af dine søgninger under ´Konto´ i ´Min Side´, så får du altid besked, når der lander nye boliger inden for din søgning.
Find mere om