Her er den dyreste villa i din region

Foto: Boligsiden.

Se de dyreste villaer, der er til salg i hver af de danske regioner. Boligsiden.dk tager dig med rundt i et studie i forskellig stil og prisklasser.

Ligesom kvadratmeterpriserne spænder over mange oktaver på Danmarkskortet, gør det samme sig gældende for de dyreste villaer i hver region.

”De store regionale forskelle gør det interessant at dykke ned i hver egns luksusejendomme, og det er fx tankevækkende, at priserne ligger mellem 5 og 78 millioner. Der er stor forskel på, hvor meget man får for pengene”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Turen rundt i Danmark starter på Bornholm, hvor regionens dyreste villa koster lige knap 5 millioner kroner – ikke meget mere end et gennemsnitligt hus på 150 kvadratmeter koster i Gentofte, der har landets højeste kvadratmeterpriser.

Ellers spænder boligerne over alt fra et overdådigt slot til en funkisagtig villa med stramme linjer. Her er havudsigter, fjordudsigter og søudsigter og swimmingpools, saunaer og dampbad til de spa-glade. Og ikke mindst er der masser af kvadratmeter.

Dyrest på Bornholm         

Grevens Dal 40, 3760 Gudhjem 

Her er der havudsigt for alle pengene. Villaen her ligger i første række til havet, som du kan nyde både fra stue og soveværelser. Faktisk er der 284 kvadratmeter bolig, hvor der er havudsigt fra de fleste af dem. Udbudspris: 4.995.000 kr.

Dyrest i Nordjylland

Østre Strandvej 97, 9990 Skagen

Du skal helt op i toppen af Nordjylland for at finde Regionenes dyreste villa, der nemlig ligger i Skagen. Her er der havudsigt og ikke mindst udsigt ud over Skagen by med de karakteristiske gule huse og røde tage. Klassisk liebhaverbolig, der har vippefyret til nabo. Udbudspris: 19.950.000 kr.

Dyrest i Vestjylland

Gl. Landevej 42, 7400 Herning

Stor villa på 315 kvadratmeter. Kun 600 meter fra Herning gågade ligger denne herregårdslignende villa, hvor du får detaljer som en smuk egetræstrappe, blyindfattede teaktræsvinduer og din egen park i baghaven. Udbudspris: 8.995.000 kr.

Dyrest i Østjylland

Tranevej 29, 8240 Risskov

735 kvadratmeter bolig ligger i Risskov ud til vandet. Her finder du Østjyllands dyreste villa, der byder på søjler, marmor, orangeri, glasrum og væksthus med oliventræ og palmer. Hvad mere vil du have? Udbudspris: 34.000.000 kr.

Dyrest i Sydjylland

Koldingvej 95, 6040 Egtved

I villaen her bor du næsten på en halvø med sø til 3 ud af 4 sider. Her er en bolig, der ligger på sit helt eget domæne. Villaen er omkranset af en gigantisk plæne og har egen tilhørende legeplads til ungerne. En næsten vanvittig villa med søjler, balkon, indendørs elevator m.v. Udbudspris: 19.950.000 kr.

Dyrest på Fyn

Troensevej 31, 5700 Svendborg

Beliggenhed, kvalitet og mange kvadratmeter til både privat og erhverv. Her er der en flot hovedbygning og sidebygninger med swimmingpool, fitnessrum, hestestald og kontorlokaler; det hele omkranset af parklignende have og fredede naturarealer. Udbudspris: 29.500.000 kr.

Dyrest i Vest- og Sydsjælland

Langebjergvej 6, 4791 Borre

Drømmer du om eget slot, kan drømmen gå i opfyldelse her. Liselund nu Slot er til salg og kan blive dit. Det smukkeste slot, der er omranset af den topromantiske Liselund park med søer, lysthuse, kinesisk the-pavillon og norsk bjælkehytte. Slottet er et studie i smukke rum, og en gennemgribende renovering i 1990 og efterfølgende vedligehold har sikret, at slottet i dag fremstår smukt og fejlfrit. Udbudspris: 13.000.000 kr.

Dyrest i Østsjælland

Frederiksborgvej 123 C, 4000 Roskilde 

Arkitekttegnet villa i funkislignende stil med minimalistiske og moderne træk. Højt hævet med udsigt over Roskilde fjord, som kan nydes på balkonerne og gennem de store vinduer. Villaen har en flot anlagt have med sti ned til vandet. Udbudspris: 14.000.000 kr.

Dyrest i Nordsjælland

Rungsted Strandvej 80, 2960 Rungsted Kyst

Bragende god beliggenhed direkte til Øresund. Stor og eksklusiv luksusejendom for dig, der vil have havudsigt, masser af værelser, og gode materialer. Bliver Øresund for koldt, kan du hoppe i den indendørs pool eller en tur i dampbad. Udbudspris: 37.500.000 kr.

Dyrest i Københavns Omegn

Taarbæk Strandvej 24, 2930 Klampenborg

Palæejendom med 454 kvadratmeter bolig og grund direkte til Øresund. Et overflødighedshorn af lækre materialer og features som jacuzzi, koldtvandsbad, dampbad, sauna, fitness-afdeling og meget mere. Udbudspris: 77.900.000 kr.

Dyrest i København By  

Galionsvej 72, 1437 København

Her er en charmerende gammel bygning tilbage fra 1772, der er ombygget og gennemrestaureret efter alle kunstens regler. Huset her er ret beset et rækkehus, men er registreret som villa. Sublimt beliggende med tilknyttet bådplads og egen parkeringsplads. Vil du bo i byen, er det her et af de smukkeste, historiske boliger. Udbudspris: 15.500.000 kr.

Find mere om