Her er de dyreste rækkehuse i din del af landet

Foto: Boligsiden.

Der er både nyt og gammelt på listen, når du tager et kig ned over markedets dyreste rækkehuse. Se, hvad du skal slippe, hvis du skal løbe med slutsedlen på det dyreste rækkehus i din region.

Vil du bo i en by, have naboer tæt på og et lille græsareal, du kan lukke dine børn ud på? Så er et rækkehus sagen for dig. Lige nu er der godt 3.000 af slagsen til salg på Boligsiden i alle prisklasser, så der er noget for enhver smag og pengepung.

”At bo i rækkehus har mange fordele. Du slipper for turen op til lejligheden på femte sal, du får som regel en have, og du holder naboerne så tæt på, at det er logisk, at I deles om at rydde sne og klippe hæk. Ser du det sociale som en fordel, eller kan du leve med at have naboerne tæt på, er der samtidig gode penge af spare, for rækkehuse udbydes i gennemsnit til væsentlig lavere priser end villaer,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

De dyreste rækkehuse I Danmark er ikke overraskende til salg i Region Hovedstaden, hvor det allerdyreste koster tæt på 20 millioner kroner og ligger i Gernersgade i Nyboder i København.

”Der er nogle rigtig dyre rækkehuse i centrum af de store byer, hvor du får charme og lækre løsninger, men hvor du i høj grad også betaler for beliggenhed. Men du kan også finde noget i helt andre prisklasser, hvis du søger lidt væk fra bykernerne. Det kan altid betale sig økonomisk, og i mange tilfælde kan familien også få mere plads at boltre sig på,” siger Birgit Daetz og fortsætter:

”Herunder har vi udvalgt de fem dyreste til salg i hver region. Noget er helt nyt, noget andet er gammelt. Klik dig rundt på de forskellige rækkehuse, se billeder og lad dig fascinere og inspirere til løsninger, der kan fungere i dit hjem.”

Top 5: De dyreste rækkehuse i landets fem regioner:

Region Hovedstaden

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Region Sjælland

Region Syddanmark

Find mere om