Gå til åbent hus i påsken

Traditionen tro er der gode muligheder for en date med din drømmebolig i påsken. Over 4.100 boliger åbner dørene Palmesøndag den 29. marts, viser tal fra Boligsiden.dk.

Mellem påskefrokoster, påskeæg og hygge med familien kan det være skønt at køre en tur på landevejen og få inspiration til sin nye bolig. Derfor vælger mange boligsælgere at holde åbent hus i påsken og vise deres hjem frem for interesserede boligkøbere.

Palmesøndag den 29. marts er der åbent hus i 4.100 boliger, både ejerboliger og sommerhuse. Er du på jagt efter en villa, skal du også holde øje med anden påskedag, mandag den 6. april; Her holder 2.100 villaer nemlig åbent hus, og det er flere end Palmesøndag.

Få mest ud af åbent hus

Er du på boligjagt, er åbent hus en god måde at få et nærmere kig på de boliger, du har søgt frem på nettet. Når du går til åbent hus, skal du ikke bare inspicere huset, du skal også benytte chancen for at se godt på omgivelserne. Stil dig ud og lyt både på vejen og i haven – er der støj fra veje, jernbaner eller andet, du ikke havde forventet? Læg mærke til, hvor afskærmet der er ind til naboerne – havde du forventet, der ville være mere eller mindre åbent, og er det et problem for dig? Hvor langt er der til indkøb, og er der cykelstier? Kan du forestille dig selv bo i boligen?

Benyt også chancen for at stille mægleren, der fremviser boligen, alle de spørgsmål, du ligger inde med. Mæglerne ved rigtig meget om boligerne, og hvis der er noget, de ikke ved, ved de, hvor de skal spørge og finde ud af det.

Find mere om