Fritekstsøgning giver nye muligheder for at finde drømmeboligen

Foto Boligsiden

Boligsiden.dk har introduceret fritekstsøgningsfeltet, der skal gøre det endnu nemmere for dig som boligsøgende at finde dit fremtidige hjem.

Som den opmærksomme boligsøger på Boligsiden.dk måske har bemærket, har siden “avanceret søg” for nylig fået sig en overhaling. Nu kan du – ud over at finjustere dine kriterier til ønskeboligens størrelse og pris – også søge helt frit på hvilket som helst søgeord, du har lyst til. Boligsiden.dk har nemlig introduceret fritekstsøgningsfeltet.

Boligsøgning handler om at prioritere

Boligsøgningsprocessen kan være lidt af et sejt træk, og så er det samtidig én lang øvelse udi at prioritere. Det handler først og fremmest om at være ærlig over for sig selv omkring hvilket liv, man lever (altså i virkeligheden og ikke det liv, man fantaserer om at leve). Og så handler det om at gøre sig klart, hvilke forudsætninger, der skal til for at facilitere det liv bedst muligt – inden for de givne økonomiske rammer, naturligvis. Når først du er blevet klogere på dig selv og dine behov (nu og i nær fremtid), kan fritekstsøgningen blive din ven i nøden. Den hjælper dig nemlig lynhurtigt hen til det hønsehus, plankegulv eller loftrum, som står øverst på ønskelisten hos dig og din familie.

Drømmehjem med sildebensparket

Hvor det at finde ønskehjemmet før kunne kræve vedholdende bladren gennem boliger og atter boliger – så kan du nu søge helt specifikt på det, der betyder allermest for netop dig. Er det eksempelvis helt uundværligt, at dit nye hjem er belagt med sildebensparket, så er det en klar fordel at kunne fremsøge boliger, der opfylder selv dine mest specifikke krav. Du kan naturligvis stadig skrue på knapperne for pris, antal værelser, etager, område m.m., men nederst på siden kan du derudover tilføje et eller flere søgeord, du ønsker skal optræde i boligpræsentationen for dit drømmehjem. Du kan også vælge et af de mest populære søgeord, såsom ”altan” og ”elevator”, som står listet under søgefeltet.

Prøv selv kræfter med fritekstsøgningen, og find hjem med udekøkken, egen sø eller med husdyr tilladt.

3 skønne hjem fundet via fritekstsøgning:

Hønsehus, skrående have og egen indgang til skov:
Christinedalsvej 17, 5700 Svendborg
Udbudspris: 3.395.000 kr.

Værksted, fuldmuret garage og rummelig vinkælder:
Skarøvej 2, 5466 Asperup
Udbudspris: 5.500.000 kr.

Wellnessrum, fitnessrum, havudsigt og næsten vedligeholdelsesfrit:
Søhøjvej 19 Hadsund Syd, 9560 Hadsund
Udbudspris: 6.900.000 kr.