Fra 5 til 60 millioner kroner: Se den dyreste villa til salg i din landsdel

Villaen på Skodsborg Strandvej 282 er til salg for 52 millioner kroner og er det dyreste på markedet i Nordsjælland og den andendyreste villa til salg i Danmark. Foto: Lützau

Er du til store millionbeløb, ægte liebhaveri og lækre boligløsninger? Så læs videre. Vi har nemlig fundet den dyreste villa til salg i din landsdel.

Der er en verden til forskel på priserne på de dyreste huse i forskellige dele af Danmark. De godt fem millioner kroner, som det dyreste hus på Bornholm koster, kan virke som småpenge i forhold til prisen på 60 millioner kroner, som det dyreste hus på markedet koster.

For de penge får du så også en helt særlig liebhaverbolig lige nord for København, der måske nok er bygget for mere end 200 år siden, men som er i god stand, har et boligareal på mere end 600 kvadratmeter, rummer 16 værelser og er nabo til statsministerboligen Marienborg. Det skal egentlig bare ses.

Du kan også se de 10 dyreste huse til salg i Danmark i vores guide her.

Selv om det dyreste hus på Bornholm koster langt mindre end huset i Kongens Lyngby, er der alligevel tale om noget helt specielt. Huset ligger i første række ned til Rønne Lystbådehavn og beskrives som ægte bornholmsk liebhaveri.

Er du ikke fra København eller Bornholm, og er du nysgerrig efter at se det dyreste hus til salg i din landsdel, har vi fundet det frem til dig herunder. Du kan også finde et link til flere boliger med wauw-effekt, der kan få dig til at drømme og komme på ideer til lækre løsninger i dit hjem.

Bornholm

Fyn

Se villaen på Røjlevej 30, 5500 Middelfart

København By

Københavns Omegn

Se villaen på Nybrovej 395, 2800 Kongens Lyngby

Nordjylland

Se villaen på Vossvej 10, 9000 Aalborg

Nordsjælland

Sydjylland

Se villaen på Fjordvej 159, 6000 Kolding

Vest- og sydsjælland

Se villaen på Arnakkegårds Alle 60, 4390 Vipperød

Vestjylland

Se villaen på Nørresøvej 13, 8800 Viborg

Østjylland

Se villaen på Mirabellevej 9, 8240 Risskov

Østsjælland

Se villaen på Salbyvej 207, 4600 Køge

Find mere om