Forlæng sommeren: Feriebolig ved vandet til spotpris

Foto: Boligsiden.

Det er officielt blevet efterår, men hvis du insisterer på at forlænge sommeren, kan du lige nu få flere sommerhuse helt nede ved vandet til under 700.000 kroner.

Da vi i fredags skiftede august ud med september, skiftede vi samtidig sommer ud med efterår. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være lig med nedfaldne blade, handsker og hue. Det kan også være t-shirt, badebukser og kaffe på terrassen.

Insisterer du på det sidste, på at forlænge sommeren ind i efteråret, vil du være én af dem, der kunne være fristet af at købe et af de sommerhuse, hvor du får havudsigt til spotpris. Dem er der nemlig en del af på markedet.

”Sommerhuset er per definition sommeragtigt, så vil du forsøge at gøre sommeren længere, så er et sommerhus helt tæt på vandet lige noget for dig. Her er nem og hurtig adgang til en frisk dukkert, og så behøver det ikke koste alverden,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

På Boligsiden.dk er der lige nu 11 sommerhuse til salg, der koster under 700.000 kroner, og som samtidig ligger maksimalt 50 meter fra stranden. Vi har valgt fem af dem ud her.

Vil du have havudsigt til spotpris?

Kildegårdsvej 29, Åstrup
5600 Faaborg
Pris: 395.000 kr.
Her får du et sommerhus i forreste række med lækker havudsigt og kun 40 meter til børnevenlig badestrand med badebro.

Varnæsvej 427
6200 Aabenraa
Pris: 565.000 kr.
Her er du få meter fra skønne Aabenraa Fjord. Læn dig tilbage i havestolen og nyd udsigten. Her er desuden kort afstand til indkøb og fritidsaktiviteter i byen.

Åvej 23, Hjerm
7830 Vinderup
Pris: 625.000 kr.
Nyd lyden af bølgeskvulp og læ fra din terrasse. Her er pragtfuld panoramaudsigt ud over Limfjorden, og selvom huset er småt, har det alt det, et sommerhus skal have.

Møllekrogen 15
5330 Munkebo
Pris: 655.000 kr.
Dette sommerhus ligger direkte ud til Kettinge Nor. Her er man sammen med 19 andre sommerhuse fælles om badebro og fællesarealer. Her er fred og ro og næsten ingen biler.

Ny Bamsestræde 3, Kristiansminde
5450 Otterup
Pris: 695.000 kr.
Små 50 meter fra vandet ligger dette sommerhus ved Tørresø Strand på den nordfynske kystlinje. Her har du en hyggelig lille have, der ligger godt for solen og en dejlig overdækket terrasse.

Find mere om