Fem sommerhuse med boblende hjemmespa

Foto: Boligsiden

Med et spabad inden for husets fire vægge er det svært ikke at komme helt ned i gear. Her giver vi dig tre eksempler på sommerhuse med spabad, der med garanti vil give dig nogle afslappede feriedage.

Et sommerhus er ofte så hyggeligt, at det i sig selv bringer pulsen ned og får overskuddet til at boble i årerne efter en travl arbejdsuge eller flere. Men det er alligevel ikke nogen skam at hjælpe roen lidt på vej med et afslappende boblebad.

Flest spabade i Jylland

På landsplan er 36 procent af de udbudte sommerhuse udstyret med et spabad. I Region Hovedstaden har 28 procent af de sommerhuse, der er til salg, et spabad, mens det i Region Sjælland kun er 27 procent af sommerhusene til salg, der har spa. I Jylland er begejstringen for de boblende badekar noget større. Andelen af sommerhuse til salg med spabad kommer i Region Nordjylland op på 38 procent, mens det i Region Syddanmark rammer 41 procent og i Region Midtjylland når helt op på 42 procent.

Spa giver moderat højere kvadratmeterpris

Det er uden tvivl forbundet med stor luksus at kunne omgive sig med varme bobler, hvornår det skal være, og det afspejler sig da også i udbudsprisen, der på tværs af alle regioner er højere, hvis sommerhuset har spa. I Region Sjælland er spaens effekt på kvadratmeterprisen størst, idet udbudsprisen her er fem procent højere for et sommerhus med spabad end for et gennemsnitligt sommerhus. Et sommerhus på 70 kvadratmeter beliggende i Region Sjælland udbydes i gennemsnit til 998.442 kroner, mens et sommerhus af samme størrelse inklusive spa udbydes til 1.044.802 kroner. Det er altså en prisstigning på ca. 46.000 kroner i Region Sjælland, hvor prisforskellen procentuelt er størst.

”Et spabad er en dyr investering, hvad enten det følger med huset eller skal anskaffes fra nyt. Fordi sommerhusene med spa bliver udbudt for mere end andre sommerhuse, kan man overveje, om man i stedet vil købe et sommerhus uden spa og så bruge besparelsen på at installere det selv” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Fem sommerhuse med spabad til salg lige nu

Tre til overkommelig pris

Røllikevej 157, Nørhede, 6990 Ulfborg 
Hyggeligt træsommerhus i nærheden af både jollehavn, stisystemer og skovlegeplads. Separat baderum med vaskemaskine og tørretumbler – og naturligvis et spabad. Udbudspris: 485.000 kr.

Blåbærvej 38, Hostrup, 7860 Spøttrup 
Charmerende blåmalet sommerhus på ugenert og kuperet grund. Huset er indrettet i to plan og har både brændeovn og spabad. Udbudspris: 595.000 kr.

Tårnbakken 15, 4793 Bogø By  (Billedet øverst)
Nær skønne naturoplevelser og kun 5-10 minutters kørsel til motorvejen giver dette skønne sommerhus en dejlig beliggenhed. Huset er velindrettet og blandt dets forcer er et kæmpe terrassemiljø med hyggelige kroge og ikke mindst den store udendørs spa. Udbudspris: 795.000 kr.

To af de dyrere

Hvidbjerg Strandvej 25B, 6857 Blåvand 
Stilfuldt liebhaversommerhus med unik placering tæt på Hvidbjerg Strand i det populære sommerhusområde Blåvand. Huset er utroligt velholdt og har både tv-stue, stort og lækkert køkken og ikke mindst spabad. Udbudspris: 3.995.000

Lille Stege 18, Dyreborg, 5600 Faaborg 
Her får du en helt unik udsigt over det Sydfynske Øhav samt en dejlig, stor træterrasse. Til de koldere dage kan du få varmen ved brændeovnen eller tænde gulvvarmen via telefonen, når du er på vej i bilen. Der er selvfølgelig også både sauna og spabad. Udbudspris: 3.598.000 kr.

Find mere om