Fem fede villaer til under en million kroner

Foto: Boligsiden

Du vil blive overrasket over, hvad du kan få for en million kroner på boligmarkedet. Boligsiden.dk har fundet fem fantastiske villaer, der ikke koster mere end en million kroner.

Med en million kroner på hånden kan du vælge mellem en række fantastiske villaer på boligmarkedet. Der er smukke, gamle huse, der er blevet gennemført istandsat, projektsalget, der endnu ikke er opført, villaen med havudsigt og endda et vinslot.

”Er man mobil på boligmarkedet og ikke bange for at bruge hele landkortet, når man søger bolig, så kan man finde alt det, man drømmer om, hvad enten det er plads, udsigt eller idyl, til en yderst rimelig pris”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Vil du have mest for pengene, skal du kigge uden for de store byer. Her får du meget bolig for få midler, og du kan fx kalkulere med at få råd til en ekstra bil også, så logistikken går op, hvis I er to, der skal på arbejde.

Fem fede villaer til under en million kroner

Vi har taget turen rundt på landkortet og håndplukket fem interessante villaer, du kan få for under en million kroner. Ca. 11.000 villaer og rækkehuse er udbudt til salg for under en million kroner, så ser du ikke din drømmebolig på listen her, kan du søge den frem på Boligsiden.dk. Brug ‘avanceret søg’ for at snævre din søgning ind.

Totalrenoveret bondeidyl

Fynbovej 24, 4913 Horslunde 

Huset her er fra 1827 og emmer af idyl. Det gamle hus er blevet renoveret fra top til tå i 2009 for op imod to millioner kroner, og huset fremstår i dag indbydende, lyst og tidssvarende. Her kommer du til at bo tæt på skov og strand på en over 1.700 kvadratmeter stor lukket grund. Udbudspris: 995.000 kr.

Nyt, nyt, nyt

Markvænget 17, 9640 Farsø 

Her kan du købe et projektsalg for under en million kroner. Her får du en villa på 110 kvadratmeter, der blive leveret med flisebelagt indkørsel og carport med redskabsrum. Du kan selv være med til at bestemme, hvilken gulvbelægning du vil have. Vil du ikke tænke på vedligeholdelse i mange år fremover, er her huset for dig. Udbudspris: 995.000 kr.

Køb et chateau og bliv vinbonde

Øster Bregninge 5, 5970 Ærøskøbing

For langt under en million kroner kan du starte et nyt liv som vindbonde på Ærø. Chateau Lykkedal er et hobbyvinslot med egne vinstokke og produktionsapparat – alt samme noget, du overtager. Omfavn ø-livet, og udlev drømmen om at vende dit liv på hovedet og starte på ny. Udbudspris: 675.000 kr.

Havudsigt

Strandparken 1, 4941 Brandholm 

Perfekt beliggenhed direkte ud til Smålandshavet. Fra udestuen er der panoramavinduer ud mod vandet. Bedre udsigt får du ikke til prisen. Udbudspris: 995.000 kr.

Masser af plads til to familier

Hovedvejen 10, 8963 Auning

Her er der 370 kvadratmeter bolig fordelt på to separate lejligheder – perfekt som delebolig for flere generationer eller vennepar. Boligen er blevet renoveret i år med nye gulve, to nye køkkener og tre nye badeværelser. Køber kan selv bestemme, hvilke hvidevarer der skal indsættes. Grunden er på hele 4.200 kvadratmeter, så der er masser af plads både ude og inde. Udbudspris: 995.000 kr.

Find mere om