Fem fede på Fyn

Foto: Boligsiden

Foto: Boligsiden

Glem alt om rådne bananer. De fem dyreste villaer i Landsdelen Fyn koster op til 29,5 millioner kroner, viser tal fra Boligsiden.dk. Et gammelt gods og smukke liebhaverejendomme i Odense, Svendborg og på Langeland tegner et billede af det luksuriøse Syddanmark.

Skal Syddanmark være dit hjem, og har du godt med millioner på kontoen, kan du gå på opdagelse i de luksuriøse liebhaverejendomme, der er til salg i Landsdelen Fyn netop nu. De smukke ejendomme klumper sig sammen i Odense og i Svendborg Kommune, men er du til noget endnu mere herskabeligt, kan du erhverve dig Skrøbelev Gods på Langeland.

”Kvadratmeterpriserne på disse Fynske luksusejendomme ligger med en enkelt undtagelse et stykke under kvadratmeterpriserne for luksusejendomme andre steder i Danmark. Så selvom man ikke ligefrem kan kalde disse ejendomme for en foræring, så får man alligevel meget for pengene på Fyn”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Fire ud af de fem ejendomme på listen har kvadratmeterpriser, der holder sig under 57.000 kroner, hvilket placerer dem langt nede på listen over de dyreste kvadratmeterpriser i Danmark; De starter ved 261.000 kroner – for én kvadratmeter.

Top 5: Dyreste villaer på Fyn

5. Rantzausmindevej 123, 5700 Svendborg 

På Svendborgs kystvej ligger denne perle af en villa. Mægleren skriver: ”Frisk havluft, grønne plæner og bådebro ud til Svendborg Sund. Døre og paneler i teaktræ, køkken i granit og mahogni og en svungen trappeafsats med strejf af art deco”. Hvad mere behøver du at vide? Udbudspris: 14.000.000 kr.

4. Langelinie 91, 5230 Odense M

Denne villa fra 1934 er blevet løbende moderniseret i henhold til husets engelsk inspirerede stil. Den skønne have på over 6.000 kvadratmeter med egen sø giver huset en smuk, grøn kulisse. Haven er nemlig udsigten fra mange af stuerne og værelserne i huset. Udbudspris: 14.500.000 kr.

3. Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing 

Det er et under, at Skrøbelev Gods ikke endnu har fundet en køber, for det er en ejendom, der kan indfri enhver drøm om pomp og pragt. En guldbelagt smedejernsport, en overdådig vinkælder og en imponerende gildesal er bare lidt af det, du får her. Godset er fra 1669, men blev totalrenoveret i 2007. Udbudspris: 18.900.000 kr.

2. Lindeallé 30, 5230 Odense M

Smuk og meget præsentabel ejendom fra 1911, der året efter sin opførelse blev præmieret af Odense Kommune for sin enestående arkitektur. Villaen er tip-top renoveret og er et overflødighedshorn af lækre materialer og detaljer. Og ikke mindst er den et mekka for teknologinørden, for du kan styre alt fra belysning, varme, film og musik fra husets kontrolpanel. Udbudspris: 22.000.000 kr.

1. Troensevej 31, 5700 Svendborg

Fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt karakteriserer denne store ejendom, der ligger ud til Svendborg Sund. Her er der ikke gået på kompromis med materialerne, og alt er indrettet til den aktive og pladskrævende familie med bl.a. swimmingpool, fitnessrum og hestebokse. Udbudspris: 29.500.000 kr.

Find mere om