Fem fede fitnessboliger: Her kan du få pulsen op i eget hjem

Drømmer du om at have dit eget fitnessrum? Boligsiden har fundet fem fede boliger, hvor du kan få kroppen i form uden at skulle bevæge dig ret langt væk fra sofaen.

Er du typen, der gerne vil træne, men som synes, at turen til træningscenteret ofte bliver lidt for uoverskuelig? Så kan en bolig med eget fitnessunivers måske være løsningen.

Boligsiden har undersøgt markedet og fundet frem til fem af de aktuelt udbudte boliger, hvor du kan få pulsen op og sveden frem på panden uden at skulle bevæge dig ret lang væk fra sofaen.

”Mange kender formentlig til følelsen af gerne at ville bevæge sig, men når først man er kommet hjem fra arbejde, har spist aftensmaden og puttet børnene, kan turen til fitnesscenteret virke meget lang. Men har man plads til det, kan et træningslokale i egen bolig være med til at sikre formen i det daglige,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Flotte fitnessrum

Satser man på et decideret træningsrum, skal man dog som oftest også være forberedt med en god økonomi. For det øgede antal kvadratmeter koster. Og det afspejler sig også i de boliger, som Boligsiden har fundet frem til.

”Der er i de fleste tilfælde tale om decideret liebhaveri, da det ofte er i netop disse boliger, at der fysisk er plads til den luksus, som et fitnessrum er for mange. Men løsningerne i de fremhævede boliger kan måske inspirere til nye ideer hos andre boligejere,” fortæller Birgit Daetz.

For en fitnessløsning i eget hjem kan være mere eller mindre fuldendt. Hvis man ikke har plads til at omdanne et helt rum til et motionsmekka, kan man måske få plads til en motionscykel i gæsteværelset, eller en yogamåtte foran fjernsynet.

I denne sammenhæng har vi dog valgt at rette fokus på netop de boliger, hvor rammerne for en højintens hverdag med både konditions- og styrketræning er mulig.

Troensevej 31

Vinkelvej 6A

Bjergsted Bakker 8

Helsinkigade 29, 11. mf

Nicoline Kochs Plads 950, 11. 165

Find mere om