Få en unik bolig: Byg hus på en af disse spektakulære grunde

Foto Boligsiden

Hvorfor ikke bygge selv? På Boligsiden.dk er der over 4.000 helårsgrunde til salg, og mange af dem har helt ekstraordinære beliggenheder. Se 10 spektakulære grunde.

Det er måske bare et stykke jord, der er groet til med alverdens ukrudt. Men lige præcis det stykke jord ligger det helt rigtige sted, og her har du muligheden for at bygge et hus fuldstændig efter dine egne ønsker og få en beliggenhed, der er i en klasse for sig.

Går du efter at få en helt særlig udsigt og sætte dit eget præg på din kommende bolig, er du én af dem, der skal unde dig selv at overveje at købe en helårsgrund. For blandt de godt 4.000 grunde, der er til salg på Boligsiden.dk, finder du nogle helt spektakulære af slagsen med beliggenheder, der kun sjældent er til salg.

”Mange boligkøbere bliver skræmt væk af et hus, der ikke lever op til de drømme, de har til en kommende bolig. Går du i stedet på boligjagt med selve grunden i fokus, åbner der sig en masse nye muligheder, fordi du får chancen for at bygge noget op fra bunden. Beliggenheden er den vigtigste prioritet for mange, og derfor giver det god mening at købe en grund. På den måde kan der også være mulighed for at etablere sig i et område, hvor husene ellers sjældent bliver sat til salg,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Boligsiden.dk har udvalgt 10 spektakulære grunde, hvor du kan få en helt ekstraordinær udsigt. Men der er mange andre muligheder på markedet, hvor du kan få skov, by eller hvad du ønsker. Der er noget for enhver smag og pengepung.

Boligerne er ikke længere til salg!

Find mere om