En hyldest til dit wc: Vil du fejre international toiletdag med os?

Ja, du har læst rigtigt. I dag er det international toiletdag, og det fejrer vi med en hyldest til den lille kumme, vi sidder på hver eneste dag. Vi har gravet lidt i udbudslisterne og fundet nogle boliger med helt særlige toiletter, som du nu kan nyde. For eksempel mens du…

Det er egentlig en ganske alvorlig sag. FN indførte i 2013 en international toiletdag til fejring hvert år den 19. november. Det gjorde de for at sætte fokus på, at 892 millioner mennesker i verden ikke har adgang til et toilet.

Forventningen var, at alene den latrinære undertone i en international toiletdag nok ville skabe noget opmærksomhed på problematikken.

På Boligsiden vil vi gerne fejre den internationale toiletdag sammen alle jer, der leder efter ny bolig og på den måde støtte op om budskabet i FN’s verdensmål nummer seks, der handler om at sørge for vand og sanitet for alle i 2030.

Vi har derfor trawlet udbudslisterne igennem og fundet ni helt særlige toiletter, der er installeret i boliger, der er til salg lige nu.

”Når FN siger, der skal være international toiletdag, så skal vi da også markere den. Det gør vi ved at hylde toilettet i boligen. Det er måske ikke den allermest sexede installation i et hus, men det er nok den vigtigste. De fleste vælger et helt klassisk hvidt toilet-look, og rationalet bag det er jo nok, at der ikke er nogen grund til at ofre spræl på noget, som der alligevel bare bliver tisset på,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden, og fortsætter.

”Menmen, der er altså nogle toiletter, der går lidt ud over normalen, og vi har fundet en perlerække af dem, som du kan browse rundt i herunder.”

Ni boliger med særlige toiletter:

Toiletstolene

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Burskovvej 2, Gyldensteen, 5400 Bogense

På Gyldensteen Gods er der ikke bare et, men flere toiletter der stikker helt af fra normalen. Her ser vi billeder af flere toiletter, der ved første øjekast blot ligner stole, men egentlig er stole, der er bygget op rundt om toilettet. Hurra, for Gyldensteen Gods og deres labre latriner.

Besørg på din altan

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Nr. Grimmelstrupvej 10, 4840 Nørre Alslev

Konceptet at besørge for åben dør får en helt ny betydning, når man ser det særprægede badeværelse på Nr Grimmelstrup 10 i Nørre Alslev på Falster. For her er der simpelthen bygget en altan ud fra badeværelset, så du kan nyde den gode udsigt, mens du…

Designertoiletbrættet

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på N.W. Larsens Vej 3 5 7, 3080 Tikøb

Der står nu ikke noget om det i salgsopstillingen, men det ligner et rigtigt designertoiletbræt, og med en pris på ni millioner kroner er det vel heller ikke utænkeligt, at der er ofret lidt flere kroner end vanligt på dassets låg. Hvad siger du? Klik dig ind til ejendomsmægleren og tjek billede nummer 28.

Tis med dit barn

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Rådvedvej 89, 8700 Horsens

På Rådvedvej i Horsens har man installeret et miniature wc lige over for voksentoilettet. På den måde kan voksne og børn have en rigtig hyggestund sammen, når morgenurinen skal hældes fra.

Det lækre grønne bidet

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Ved Majen 14, 6500 Vojens

Selv om bidettet måske ikke længere er topmoderne, er der stadig 51 boliger til salg, hvor ordet bidet indgår i salgsopstillingen. Her er et af de særlige, hvor både toilet og bidet træder frem i flotte 70’er grønne farver.

Den tørre toiletoplevelse

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Boels Bro 26, 5330 Munkebo

Det er jo sådan, at der ikke er lagt vand og kloakering ind i alle huse, og der er mange fritidsboliger, der ikke liiiiige har topmoderne sanitære forhold. Sådan er det også her i Munkebo, hvor man har installeret et tørkloset. God fornøjelse.

Det elektroniske toiletsæde med bidetfunktion

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Mølleparken 23, 7100 Vejle

Ja, der findes faktisk et elektronisk toiletsæde med bidetfunktion. Det er ikke til at se på billedet af toilettet på badeværelset i huset i Mølleparken i Vejle, men her kan du altså blive skyllet bagi, når du er færdiiiiiiig.

Toilet med ovenlys

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Drosselvænget 3, 2750 Ballerup

Der findes mange udgaver af badeværelser med ovenlys, men på Drosselvænget er ovenlysvinduet lige ovenover toilettet, så du kan se fugle på himlen, der dykker, mens du trykker.

Udsigtstoilettet

Boligen er ikke længere til salg!

Se boligen på Gribskovvej 105, 3200 Helsinge

Det her badeværelse er noget helt særligt, og er med her på grund af det store vinduesparti, der giver dig noget lækkert at kigge på, mens du sidder på tønden.

Find mere om