Drømmebolig: Se 5 af landets mest eksklusive projektsalg

Foto: Boligsiden

Hvis du har penge nok, skyder der konstant nye, drømmeværdige boliger op rundt om i landet. Se fem af de mest eksklusive projektsalg her.

Kunne det friste med en spritny arkitekttegnet lejlighed med lækre terrasser og genial, central beliggenhed i en af landets mest attraktive byer? Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det på sin vis også – med mindre du virkelig er ved muffen.

Men har du mange millioner på kontoen, er markedet for projektsalg i byerne lidt af et slaraffenland. Der skyder konstant nye, imponerende boligkomplekser op på yderst populære adresser, hvor antallet af kvadratmeter ikke er noget problem.

”Der bliver især bygget på gamle havneområder, der ikke længere bruges til industri. Og det er yderst attraktivt, fordi vi ofte er helt tæt på centrum. Og endnu vigtigere så er der mulighed for vandudsigt, som i sig selv kan sælge en bolig. Sidst, men ikke mindst, så giver nybyggeri muligheden for at tilpasse designet af et hjem til den tid, vi lever i. Det betyder eksempelvis rummelige boliger, store integrerede køkkener, bedre lysindfald og naturligvis udearealer i form af altaner eller terrasser,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

Projektsalget stiger

Den gode beliggenhed og de moderne rammer koster. Alligevel stiger antallet af projektsalg på landsplan, viser salgstal fra Boligsiden.dk for de første otte måneder af 2017. I forhold til samme periode i 2016 er salget gået frem med 14 procent.

Ejerlejlighederne udgør den største andel med 1.640 salg fra januar til og med august, men også villaer og rækkehuse skyder op som projektsalg. Her lyder antallet på henholdsvis 230 og 580 styks, hvilket betyder stigninger på 10 og 13 procent. Væksten for ejerlejligheder ligger på 15 procent.

”Fordelene ved projektboliger er mange. Det appellerer til boligkøberne, at de kan få noget nyt, der kræver absolut ingen renovering, og samtidig er mængden af vedligehold minimal de første mange år efter indflytning. Ved de boliger, der endda er meget centralt beliggende i eksempelvis København, er risikoen for værdifald ganske lille, og det betyder også noget for køberne,” siger Birgit Daetz.

Vi har udvalgt fem eksklusive projektsalg, hvoraf tre boliger endnu er endnu opførelse. Se dem herunder:

Havneøen 9, 9. Sal
7100 Vejle
Boligareal: 402 kvm
Udbudspris: 16.000.000 kr.
Eksklusiv 5-værelses lejlighed fordelt på to etager med både altan og tagterrasse. Boligen er beliggende yderst attraktivt lige i vandkanten med en imponerende udsigt over Vejle Fjord og skov. Vejle centrum ligger i gåafstand fra boligkomplekset. Byggeriet står færdigt i 2018.

Bohrsgade 2, 29. 3
1799 København V
Boligareal 191 kvm
Udbudspris: 15.995.000 kr.
Kan man bo på 29. sal i en splinterny lejlighed på attraktive Vesterbro med en absurd god udsigt? Ja, i Bohrs tårn, hvor du kan transformere stuen til en overdækket terrasse og nyde synet af byens puls set ganske højt oppefra. Panoramavinduerne sikrer lyse rum i hele lejligheden. Indflytning i byggeriet startede medio 2017.

Beddinge 11, st.
9000 Aalborg
Boligareal: 252 kvm
Udbudspris: 14.499.000 kr.
Liebhaveri på kajen i Aalborg, hvor du med boligen får det perfekte miks af beliggenhed og eksklusivitet. Lejligheden ligger i en historisk værftsbygning, der nu er i gang med at blive omdannet til luksusboliger, der alle har have eller solrig terrasse. Indflytning i byggeriet startede medio 2017.

Irma Pedersens Gade 9. L. 206 
8000 Aarhus C
Boligareal: 233 kvm
Udbudspris: 12.500.000 kr.
Hvis det frister med 80 kvadratmeter tagterrasse med udsigt til Aarhusbugten, er det her lidt af en drømmebolig. Walk-in-skab, badekar med udsigt, elevator direkte fra P-kælderen og generelt lækre arkitektoniske detaljer kreeret af Bjarke Ingels Group. Byggeriet står færdigt ultimo 2018.

Ewaldsgade 1. 5. 4
2200 København N
Boligareal: 156 kvm
Udbudspris: 12.000.000 kr.
Her kan du bo i en topmoderne og spritny eksklusiv penthouse-lejlighed med en unik beliggenhed ved Peblinge Sø i København – en yderst sjælden kombination. Lejlighederne har minimum tre terrasser, og der er gulvvarme under det lyse plankegulv. Byggeriet står færdigt i 2019.