Disse sommerhuse er de mest klikkede i 2015

Foto: Boligsiden

Nogle boliger tiltrækker sig mere opmærksomhed end andre. Se hvilke sommerhuse, vi har givet flest klik på Boligsiden.dk i 2015.

Sommerhusjagten bliver for mange skudt i gang i påsken, og det er nu, vi skal finde det hus, vi skal tilbringe en stor del af foråret og sommeren i. Måske har du allerede fundet dine egne favoritter, men trænger du inspiration, får du her listen over årets til dato mest klikkede boliger på Boligsiden.dk.

”De sommerhuse, der har tiltrukket sig opmærksomhed, er de dyre liebhaversommerhuse og de gode, billige sommerhuskup. Den samme køber kan sagtens have klikket på begge typer. Vi elsker nemlig både at drømme os væk i de flotte million-sommerhuse, men når vi selv skal købe, tjekker vi de billigste ud. Og man kan rent faktisk få ganske gode sommerhuse for omkring en halv million; det er blandt andet den type huse, der er på listen”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

  1. Overlien 4, 9492 Blokhus 

(Se billedet øverst i artiklen) For mange vil sommerhuset her ikke kunne overholde budgettet, da udbudsprisen ligger på 14 millioner kroner. Men huset er så smukt og indbydende, at man fuldt ud forstår, at det har tiltrukket sig så meget opmærksomhed, at det er Boligsidens mest klikkede sommerhus i 2015. Se selv det luksuriøse, tip top istandsatte sommerhus med swimmingpool og havudsigt fra terrassen. Udbudspris: 14.000.000 kr.

  1. Haldkjærvej 5, 8400 Ebeltoft 

Supermoderne og energivenligt sommerhus for dig, der slet ikke er til gammeldags mormorstil med køjesenge og madam blå. Huset er godt isoleret og der er gulvvarme over det hele, så du ikke kommer til at fryse om fødderne, selvom på en kølig sommerdag. Udbudspris: 1.298.000 kr.

  1. Strandvejen 157, 4600 Køge 

Danmarks billigste sommerhus under 100 meter fra vandet tager en aboslut velfortjent tredjeplads over de sommerhuse, som vi ikke har kunnet holde fingrene fra på nettet. Vi har klikket løs på denne lille havperle, der er sat til salg for en slik. Udbudspris: 195.000 kr.

  1. Klintegårdsvej 10, 5932 Humble 

Hyggeligt, prisrigtig sommerhus på Langeland. Her får du et hus tæt på kysten og en stor grund, hvor der er god plads til lænestolen og badebassinnet. Prisen holder sig under en halv million for et de 66 kvadratmeter. Udbudspris: 425.000 kr.

  1. Gøgevej 17, 6854 Henne 

Spændende sommerhus ikke langt fra Vesterhavet. Her får du et supercharmerende sommerhus med loft til kip, karakteristisk rundt vindue, masser af lys og brændeovnshygge. Velholdt, flot og 118 kvadratmeter. Udbudspris: 2.095.000 kr.

  1. Dyrholmvej 31, 3250 Gilleleje 

Gillelejes næstbilligste sommerhus har tiltrukket sig opmærksomhed. Sommerhuset er i sig selv dog angivet som nedrivningsegnet, så prisen skal ses som repræsentativ for en byggegrund – men de er også i høj kurs i området. Slår du til nu, kan du med lidt held have et nybygget sommerhus til sæsonen i år. Udbudspris: 625.000 kr.

  1. Vedehøj 19, 8400 Ebeltoft 

Endnu et billigt sommerhus har fået velfortjent opmærksomhed. Vi har klikket løs på dette søde træsommerhus med loft til kip og hyggelig indretning. Udbudspris: 598.000 kr.

  1. Urfuglevej 18, 6854 Henne 

Endnu et hus i Henne er på listen. Denne gang i den ret dyre ende. Her får du, hvad ejendomsmægleren kalder en designperle, der er kompromisløst gennemført og fuldstændig stilrent. Dette exceptionelt flotte sommerhus er for feinschmeckere – eller for drømmere. Mange har i hvert fald drømt sig væk og klikket løs på de flotte billeder. Udbudspris: 4.295.000 kr.

  1. Vejby Strandvej 5, 3210 Vejby 

Vejbys næstbilligste sommerhus er kommet på listen. Og det forstår man, når man ser dette fine, velholdte sommerhus få hundrede meter fra vandet. Udbudspris: 745.000 kr.

  1. Vinterlejevej 71, 6960 Hvide Sande 

Her får du en grund, der er placeret i klitterne få hundrede meter fra vandet. På grunden ligger der et saneringsmodent hus. Smuk smuk natur har fået os til at sætte gang i museklikkene på denne bolig. Udbudspris: 695.000 kr.

Find mere om