Dansk band indspiller nyt album i ’Mads Skjerns’ hus i Holte

Villaen på Dronninggårds Allé 80A i Holte har tidligere været brugt i tv-serien Matador. Nu udgør den midlertidigt hjem for bandet Scarlet Pleasure.

Den historiske villa Egehøj på Dronninggårds Allé i Holte er endnu engang landet i rampelyset. Mange vil kunne genkende facaden på den 440 kvadratmeter store villa fra den folkekære tv-serie Matador, hvor huset figurerede som Mads og Ingeborg Skjerns hjem.

I det virkelige liv har villaen igennem flere generationer været ejet af familien Øvlisen og Hallas-Møller, der står bag medicingiganten Novo Nordisk. Men villaen blev sat til salg for snart et år siden, og den står i øjeblikket udbudt til den nette sum af 42,5 millioner kroner.

Huset har dog ikke stået ubeboet hen, imens det venter på sin fremtidige ejer. I forbindelse med indspilningen af deres andet album, er det danske band Scarlet Pleasure nemlig rykket midlertidigt ind i den ikoniske villa i Holte.

Ud over det ordinære

Alt er dog ikke, som det plejer på den mondæne og eftertragtede adresse i Holte. For at styrke den kreative proces har den danske design duo Lumière Bricoleur været på banen, fremgår det af en pressemeddelelse fra selv samme firma.

De har stået for opgaven med at indrette boligen i et udtryk, der er fordrende for det danske bands kreativitet.

”Det primære fokus har været de tre majestætiske stuer, der ligger i forlængelse, alle med udsigt til Furesøen. Hver stue har sin egen distinkte kvalitet, hvor vi har arbejdet med kontraster – eksempelvis ved at indføre en motorcykel midt i spisestuen. Det handler om at sætte en stemning, der strækker sig ud over det ordinære, hvilket taler ind i Scarlet Pleasures univers, hvor den magiske realisme sidder i førersædet,” fortæller Nikoline Henningsen, medstifter af Lumière Bricoleur i pressemeddelelsen.

Den kreative proces er nu afsluttet, og villaen er igen klar til at tage imod de fremtidige ejere.

Tiltaler den allerede unikke historie i villaen dig, og har du lyst til selv at skrive næste kapitel i netop den bolighistorie, kan du se meget mere af boligen her.

Find mere om