Danmarks billigste: Her kan du blive husejer for en slik

Villaen på Snødevej 72 i Trænekær på Langeland er med en pris på 60.000 kr. Danmarks billigste hus i udbud. Foto: RealMæglerne

Det billigste hus i udbud her til lands koster den nette sum af 60.000 kroner. Se dét og resten af top 10 over de absolut mest prisvenlige villaer, som du kan købe lige nu.

Det kræver en både kærlig og håndværksmæssigt kyndig hånd, men til gengæld ikke en så fyldig økonomi at blive ejer af Danmarks billigste hus i udbud. Huset på Snødevej 72 i Tranekær på Langeland er lige nu udbudt til den nette sum af 60.000 kroner.

Med en pris i den størrelsesorden skal en eventuel køber lægge 25.000 kroner i udbetaling, og boligudgiften, inklusiv ejerafgift, ligger ifølge oplysninger hos ejendomsmægleren på lige under 1.000 kroner per måned. Hvis du altså ikke har mulighed for at købe huset kontant.

Et billigt drømmehus

Men hvad får du så for pengene? Villaen, der kræver en gennemgribende renovering, før den er indflytningsklar, er 93 kvadratmeter stor og indeholder blandt andet tre stuer og et par soveværelser. Huset ligger på en grund på lidt over 600 kvadratmeter.

”For størstedelen af husene i den priskategori gælder det, at der skal bruges penge på istandsættelse. Generelt er energimærkerne i den dårlige ende, og køkken og bad er ikke nødvendigvis fuldt funktionelle,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk, og fortsætter:

”Men er man interesseret i et givent område, hvor man finder et håndværkertilbud, der kan købes for en slik, er der god mulighed for at renovere sig til et hus, der passer til lige præcis til de behov, man har. Det gælder uanset, om man er et par med hang til store rum eller en børnefamilie, der har brug for mange værelser. På den måde kan man få drømmehuset på et billigt grundlag, men det kræver, at man er villig til at smøge ærmerne op og arbejde for det.”

Føler du dig inspireret til at jagte en billig bolig? Herunder kan du se nogle af de billigste huse, der er i udbud på Boligsiden.dk lige nu.

Find mere om