Byder påsken på boligjagt? Se de nye boliger på markedet her

Udbuddet af huse og sommerhuse er steget i den seneste måned, og det giver flere valgmuligheder for dig, der er på boligjagt. Boligsiden har her samlet de nyeste boliger på markedet, som netop er landet i tiden op til påske. Se dem her.

Er du ved at have spist dig igennem de fleste påskefrokoster og påskeæg, og kalder familielivet samtidig på nye rammer? Så er det måske nu, du har tid til at sætte dig ned i ro og mag og sætte blus på din boligjagt.

For hører du til en af dem, der i øjeblikket er på udkig efter en ny bolig, er de sidste påskedage nemlig et oplagt frirum til at finde frem til de boliger, som du kan tage på åbent hus i og opleve ved selvsyn i den kommende tid.

Både udbuddet af huse og sommerhuse har været let stigende i den seneste måned, og det betyder, at der er kommet lidt flere valgmuligheder for dig, der er boligsøgende. Ikke mindst er der i tiden op til påske landet en hel del nye boliger på Boligsiden.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, har Boligsiden her lavet tre søgninger for dig, så du kan se, hvilke boliger der er kommet til salg inden for de seneste syv dage – alt afhængig af, om du søger efter en villa, en lejlighed eller et sommerhus.

Så læn dig tilbage i sofaen og scroll dig igennem de mange muligheder. Forhåbentlig bliver det første skridt videre på din færd mod en nye ejerbolig.

Husk, at du altid kan lave og gemme dine egne søgninger på Boligsiden.

Sådan gør du:

 • Log ind på din profil på Boligsiden (hvis du ikke allerede har en profil, kan du oprette en ved at trykke på ´Log ind´ i højre hjørne af Boligsiden og følge de efterfølgende instrukser)
 • Vælg i søgefeltet, hvilken boligtype du vil søge efter
 • Vælg den landsdel, kommune, by, område eller vej, du vil søge i
 • Tilpas din søgning ved hjælp af filtrene i topmenuen:
  • Du kan for eksempel vælge en maksimal pris, justere liggetiden, så du får vist boliger, der har været til salg inden for en afgrænset periode.
  • Du kan filtrere på boligens størrelse, eller du kan klikke på ´Flere filtre’ og tilføje byggeår og lignende.
  • Husk også, at du under ’Flere filtre’ kan bruge fritekstfeltet til at søge efter boliger, hvor specifikke ord er nævnt i salgsopstillingen. For eksempel hvis du vil finde en bolig med pool, carport eller hobbyrum.
 • Når du har tilpasset din søgning, kan du gemme den ved at trykke på ’Gem Søgning’ i højre hjørne af Boligsiden.
 • Hvis du samtidig har givet samtykke til overvågning af dine søgninger under ´Konto´ i ´Min Side´, så får du altid besked, når der lander nye boliger inden for din søgning.

God fornøjelse og fortsat rigtig god påske.

Find mere om