Boligkup: Køb et billigt hus i en af landets dyreste kommuner

Hus til salg på Bakkevej i Rudersdal. Foto: Danbolig

Er det din drøm at købe et hus i et af Danmarks dyreste områder, men har du ikke liiiiiige det, det ofte koster at slå dig ned i for eksempel Gentofte? Kig med her, hvor vi bringer dig de billigste huse til salg i landets dyreste kommuner.

Vil du købe et hus i eller omkring København, er det næsten umuligt at finde et, hvis du vel at mærke har et begrænset budget. Det er nemlig her, vi finder landets højeste boligpriser, og det kan ses på udbudslisterne.

For i landets dyreste kommuner finder du flere huse til over 20 millioner kroner – og nogle koster endnu mere. Og så er det helt almindeligt, at se huspriser på mere end 10 millioner kroner.

Men men, der er altså også noget for dit budget, hvis det vel at mærke kan rumme et boligkøb på fire-fem millioner kroner, for det er i det leje, du finder de laveste udbudspriser i de dyreste kommuner.

”Du KAN finde noget, der ligger væsentligt under gennemsnitsprisen, og det er ikke umuligt at finde billigere alternativer til de hundedyre huse. Men er dit budget begrænset, skal du forberede dig på, at der vil være få huse at vælge imellem, stor konkurrence om dem og flere kompromiser, du skal indgå i forhold til for eksempel stand,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden, og fortsætter:

”Du skal også indstille dig på, at du skal være godt forberedt, så du kan slå hurtigt til, når der kommer et prisvenligt hus til salg i de dyre kommuner. Der er mange, der søger mod de dyre områder, hvor det er svært at komme ind på markedet. Derfor er de billigste huse attraktive – uanset stand. Tal med din bank og tag på udkig. Du kan starte med de billigste huse i landets syv dyreste kommuner, som vi har linet op for dig herunder.”

God fornøjelse!

Gentofte Kommune: 55.535 kr./m2*

Københavns Kommune: 47.671 kr./m2*

Lyngby-Taarbæk Kommune: 42.730 kr./m2*

Rudersdal Kommune: 38.116 kr./m2*

Hørsholm Kommune: 37.290 kr./m2*

Dragør Kommune: 35.404 kr./m2*

Gladsaxe Kommune: 34.120 kr./m2*

*alle kvadratmeterpriser er hentet fra Boligsidens Markedsindeks for marts 2021.

Find mere om