Bolig med plads til mortensgåsen

Foto Boligsiden

Det er mortensaften, og er du glad for de fjerede venner, kan du købe en bolig med plads til næste års mortensgås.

Det behøver ikke være mortensaften, før man kan spise gås, og er du generelt glad for gåsesteg, vil en bolig med plads til gæs måske være noget for dig.

Som udgangspunkt skal gæssene have god plads at græsse på. Gerne en åben mark, men store græsarealer kan også gøre det. Så selvom der ikke som sådan er noget til hinder for, at du holder gæs i en parcelhushave, vil dine fjerede venner nok føle sig bedre tilpas lidt ude på landet. Her vil der typisk også være længere til nærmeste nabo, og risikoen for klager og lugt eller larm er derfor mindre.

Se tre store gæsvenlige ejendomme nedenfor, hvor mortensgåsen med garanti kommer til at trives.

Stor

Fæstevej 2, 5970 Ærøskøbing

Med 7.300 kvadratmeter grund er der god plads til din kommende mortensgås. Boligarealet er på 278 kvadratmeter, så du får såmænd også rigeligt med plads. Nuværende ejer holder gæs, høns og ænder, der lever det gode liv på Ærø. Udbudspris: 1.200.000 kr.

Større

Overbyvej 95, 7130 Juelsminde 

Både du og dine gæs får noget af en luksustilværelse på de denne landejendom med knap 5 ha jord. Til det idylliske landsted hører en træbygning i lærketræ, som tidligere har huset høns, gæs og ænder. Udbudspris: 3.990.000 kr.

Størst

Trustrupvej 13, 8350 Hundslund

Har du både venner med fjer og pels, skal du have ekstra meget plads. Og det får du på denne knap 9 ha store hesteejendom og grund. ”Ejendommen er omkranset af den skønneste natur med syngende træer, fuglefløjt og puslen i buskene. Gæs græsser bag husets ene længe, og ænderne bader i søen ved ejendommens gårdhave”, skiver mægleren. Så bliver det vist ikke mere idyllisk. Udbudspris: 3.995.000 kr.

Find mere om