Bolig med egen bankboks

BBR indberetning

Hus med egen bankboks har sin charme. Se bankfilialen, der nu er privat villa, den gamle købmandsforretning med købmandens indbyggede pengeskab, og den kæmpestore bankboks i den nyere villa.

Du behøver ikke at gemme millioner af kroner fra narkohandel eller have arvesølv og diamanter for at have en bankboks. I flere boliger kan du finde store bankbokse fra gammel tid, som enten bliver brugt som walkin closet eller som en gimmick til opbevaring af rødvin, og så er der dem, hvor pengeskabet faktisk kan bruges til opbevaring af værdier.

Se nogle af de mest spændende bankbokse nedenfor. Store, tunge låger med autentiske greb fører dig ind i lukkede rum, der må få det til at gibbe i enhver Egon Olsen. Det her er boliger til dig, der ikke vil bo som alle andre.

”Der er en charme over boliger, der har tjent et andet formål, men som nu bliver brugt til almindelig beboelse. Det gælder både de gamle, ombyggede bankfilialer og købmandsforretninger som dem på listen her, men er man på jagt efter noget særligt, kan man også se efter ombyggede mejerier, gamle stationsbygninger og tidligere vandtårne, der i dag bliver brugt til beboelse. Her får man en sjov og anderledes bolig”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Borgergade 11, 8883 Gjern

Villaen her blev oprindeligt opført og brugt som bank tilbage i 1919. Banken er for længst flyttet ud, og villaen er moderniseret og fremstår lækker og indbydende. Man har – fornuftigt nok – bibeholdt ikke bare den gamle, smukke bankboks med messinghåndtag, men også et gammelt pengeskab. Uimodståeligt. Udbudspris: 1.795.000 kr.

Bygaden 20, 3660 Stenløse

Kæmpestor villa med 234 kvadratmeter godkendt beboelse i stueplan og 233 kvadratmeter kælder, hvoraf 140 af dem er godkendt til beboelse. Det er også i kælderen, at man finder den massive bankboks, der kan bruges som teenagesikret barskab, hvis du da ikke lige vil deponere alle dine værdier i det. Udbudspris: 3.895.000 kr.

Gl. Randersvej 20, 8800 Viborg

Her er en gammel købmandsforretning, der er ombygget til villa. Her finder du naturligvis købmandens gamle pengeskab, der er muret ind i en væg i entreen. Villaen er fra 1930 og rummer 232 dejlige kvadratmeter. Udbudspris: 2.195.000 kr.

Find mere om