Bo sammen med din julemiddag

Foto: Boligsiden.

Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten af din julemiddag, skal du opdrætte den selv. Boligsiden.dk kommer med bud på, hvor du kan bo og opdrætte din egen flæskesteg, andesteg og gåsesteg.

Går du op i dyrevelfærd, bekymrer du dig sikkert også om, hvordan din julemiddag har haft det, før den havnede på spisebordet. Har flæskestegen haft en glad krølle på halen, og har andestegen snadret og snasket, som ænder skal? Den bedste måde at sikre sig at juledyrene har haft den bedst mulige tilværelse, er at opdrætte dem selv. Og du behøver ikke at investere i en stor svinefarm på landet for at få en hjemmelavet flæskesteg.

”Der er mange af de store villaer, der ligger på landet eller i kanten af byerne, hvor man holder ikke bare høns, ænder og gæs men også hobbygrise og mindre fårehold. Man behøver ikke at købe en stor gård og kaste sig ud i landmandstilværelsen for at have dyrehold. Men man skal altid sikre sig, at man må holde dyr ved den bolig, man har kig på. I byområderne kan der være restriktioner”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Boligerne nedenfor er smukke huse i landlige omgivelser, hvor du har mulighed for at holde et udvalg af forskellige dyr. Har du bare en snert af romantisk bonderøv i din sjæl, vil du have svært ved at modstå disse ejendomme.

Bo med flæskestegen 

Hallindskovvej 35, 5700 Svendborg http://www.boligsiden.dk/salg/589679567/

Billedet øverst i artiklen er fra boligen her.

Bor der en romantiker i dig, der helst vil bo på landet i yndige omgivelser, hvor du kan have et par grisebasser gående i en svinesti, mens du på en af de store folde kan have dine heste gående, så er du kommet til rette sted. Lidt uden for Svendborg finder du den ultimative idyl, hvor det store, restaurerede hovedhus er omkranset af store træer og skyggefulde folde og indhegninger. Her kan du have flæskestegen gående, og er du til andesteg, vil du også kunne skabe et dejligt miljø for ænder. Boligen er smuk, og omgivelserne perfekte. Den nuværende ejer har heste, grise, geder og høns, og det kan du også få. Udbudspris: 3.750.000 kr.

Bo med andestegen

Rødvigvej 14, 4640 Faxe http://www.boligsiden.dk/salg/947110708/

Romantisk bindingsværkshus fra 1767. Her får du Morten Korch-idyl med udsigt over åbne marker, mens du samtidig får en kæmpe grund på over 6.600 kvadratmeter med frugttræer og hyggekroge. Her er mulighed for mindre dyrehold, og til huset hører der en stor hønse-/andegård, hvor du kan have din andesteg gående. Udbudspris: 1.350.000 kr.

Bo med gåsestegen

Norupvej 17, 5450 Otterup http://www.boligsiden.dk/salg/797848401/

Lækker, lys, renoveret villa med masser af plads både ude og inde. På den godt 5.800 kvadratmeter store grund får du både velplejede terrasser, et par bede og store træer men ikke mindst masser af græs. Den nuværende ejer har haft gæs og kyllinger gående, og der er plads hest også. Giv gåsestegen den bedst mulig tilværelse her på matriklen, før den ender på tallerkenen juleaften. Udbudspris: 2.495.000 kr.

Find mere om