Bo på bizar adresse: Ryk ind på Bæveren eller Ridderhatten

Huset på Ridderhatten 32 i Odense er til salg. Foto: Boligsiden

Lyder det tillokkende at have residens på Bæveren eller Ridderhatten? Eller drømmer du om at slå dig ned i det fængslende sommerhus i Indelukket? Vi har fundet 10 boliger til salg på bizarre adresser.

Indrømmet. Overskriften lyder som noget fra Casper og Mandrilaftalen, men det er det ikke. For på Boligsiden har vi sat os for at finde boliger til salg på sære adresser, der ikke hedder noget med vej eller gade, men som indikerer noget helt andet.

Vi har fundet 10 eksempler til dig, som du kan browse rundt i herunder. Måske er der nogle af boligerne, der gør dig tændt på en fremvisning. Og måske er den bizarre adresse lige det, der giver boligen den ekstra kant, der gør den til din næste bolig?

”Der er i forvejen mange ting, du skal overveje, når du køber bolig. Så det er måske ikke navnet på adressen, der vejer tungest. Men helt ærligt så ville jeg da elske at bo på en vej, der hedder Søstjernen, Bæveren eller Ridderhatten. Det er der noget swung over,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Herunder gennemgår vi de 10 boliger på de 10 labre adresser én for én.

Søstjernen

Flyt ind på Søstjernen i Esbjerg og få masser af plads og super beliggenhed. Under alle omstændigheder er der rum til fejltagelser, når du renoverer, for som du ved, så vokser søstjernens arme ud igen.

Se boligen på Søstjernen 14

Bæveren

Og for at blive i det våde element kan du også rykke ind på Bæveren, der ligger i Støvring syd for Aalborg. I salgsopstillingen beskrives huset som ”lidt ud over det sædvanlige”, og selv om vejnavnet er noget særligt, er det er nok ikke kun det, der henvises til.

Se boligen på Bæveren 56

Firkanten

Ved As Vig tæt på Juelsminde kan du få det her forrygende sommerhus, som ligger på en vej, der slet og ret hedder Firkanten. Det er måske nok et opfindsomt vejnavn, men dem der har fundet på det skal nok lige repetere geometrien fra folkeskolen.

Se boligen på Firkanten 9

Mosen

Du kommer selvfølgelig ikke til at bo i selve mosen, for det ville nok blive lidt vådt i længden. Men her uden for Vejle ligger altså en vej, der slet og ret hedder Mosen. Huset ser i øvrigt lækkert ud og beskrives som en ”arkitektonisk perle”.

Se boligen på Mosen 4

Knuden

På Knuden tæt på Billund kan du få en ”god villa tæt på naturen”, så se du bare at få booket fremvisningen og slå en sløjfe på den handel.

Se boligen på Knuden 5

Smøgen

Jaja, vi ved godt, at der er tale om en smøge – en vej der smyger sig væk fra parkeringspladsen foran Skives rådhus. Men er du tobaksglad, så er der vel intet bedre end at rykke ind på Smøgen, der hele tiden vil minde dig om, at det er rygetid.

Se boligen på Smøgen 6, st.

Ridderhatten

Navnet taler for sig selv. Smag lige på vejnavnet Ridderhatten. Hvem vil ikke gerne bo der?

Se boligen på Ridderhatten 302

Hampen

Nu er vi rykket over i små byer. Og her er vi tæt på Brande, Silkeborg og Herning. Og det er måske ikke helt ude i hampen?

Se boligen på Søvej 22 i Hampen

Vandet

Ja, det hedder byen altså. Flyt til Vandet. Det lyder næsten som noget, sejlerne i en olympisk disciplin kunne finde på at sige. Men her er der altså tale om et hus, der ligger tæt på Viborg og derfor ikke engang er særlig tæt på det våde element.

Se boligen på Kjellerupvej 17 i Vandet

Indelukket

Det lyder klaustrofobisk, men dette fængslende sommerhus i Indelukket ved Asnæs kan noget særligt. Tag ud og se det. Det føles nok slet ikke så indelukket, når du er der.

Se boligen på Kildebovej 8 i Asnæs

Find mere om