5 håndværkertilbud, du ikke vil gå glip af

Håndværkertilbud

Foto: Boligsiden.

Har du hænderne rigtigt skruet på, kan du gøre et kup på boligmarkedet. Boligsiden.dk har fundet fem spændende håndværkertilbud med potentiale. Her kan du skabe en drømmebolig efter dit eget hoved.

Håndværkertilbud havde før i tiden en lidt kedelig klang af nedrivningstruet, gammelt bras på boligmarkedet. Men i dag er håndværkertilbud en hel reel beskrivelse af boliger, der ikke lægger skjul på, at der er plads til forbedring, og flere af dem har en kaliber, der ligger langt fra det nedrivningstruede. Samtidig kan du også regne med, at håndværkertilbuddene har fornuftige priser, der kompenserer for de mangler, boligerne har.

”Bliver en villa beskrevet som et håndværkertilbud, bliver den i gennemsnit på landsplan udbudt til en pris på 7.200 kroner pr. kvadratmeter, mens villaer i almindelig stand bliver udbudt for 13.000 kroner pr. kvadratmeter. Det er altså næsten halv pris for håndværkertilbuddene”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Nogle boligkøbere går direkte efter håndværkertilbuddene og ser dem som en god forretning, hvor man får meget bolig for pengene. Andre går helst en lang bue udenom i erkendelsen af, at de ikke har mod på et større renoveringsprojekt.

På Boligsiden.dk kan du under ”avanceret søg” vælge kun at se håndværkertilbuddene ved at markere håndværkertilbud under særlige krav. På den måde bliver det nemmere at finde de gode tilbud.

Fem fede håndværkertilbud

Den billige

Tillitsevej 15, 4983 Dannemare http://www.boligsiden.dk/salg/418327948

En hyggelig villa til en absolut god pris. Her kan du vælge at bruge din håndværkersnilde på enten at sætte det 104 kvadratmeter store hus i stand, eller simpelthen at rive det ned og bygge et nyt. Prisen er så lav, at det også ville kunne betale sig at bruge grunden som byggegrund. Udbudspris: 125.000 kroner.

Det halvfærdige sommerhus

Kisserup Strand Vest 36, 4300 Holbæk http://www.boligsiden.dk/salg/674343728

Her er der ikke tale om et gammelt hus, der er gået i forfald, men om et sommerhus under opbyggelse, der aldrig er blevet færdigt. Sommerhuset ligger i første række til Lammefjorden og er bygget med kæmpe panoramavinduer ud mod vandet. Det her kan blive en drøm af et sommerhus – hvis du lige får gjort det færdigt. Udbudspris: 995.000 kroner.

Luksuslejligheden i København

Gothersgade 31, 1., 1123 København K http://www.boligsiden.dk/salg/142206516

Når man snakker om håndværkertilbud, forventer man at få kastet en bolig i nakken. Men man kan ikke just sige, at denne ejerlejlighed i Gothersgade er nogen foræring, for den er udbudt til salg for langt over fem millioner kroner, og kvadratmeterprisen er højere end for Københavns by generelt. Størrelsen på 173 kvadratmeter og beliggenheden i hjertet af København trækker prisen helt op, og det til trods for, at lejligheden trænger til en gennemgribende renovering af både køkken og bad. Til gengæld får du her muligheden for at skabe en fuldendt luksuslejlighed på en af de bedste adresser i København. Udbudspris: 5.495.000 kroner.

Den idylliske

Engumvej 154, 7120 Vejle Øst http://www.boligsiden.dk/salg/605430077

Vil du have det hele for det halve, får du det med villaen her. Beliggende i Vejle Øst har du byen inden for rækkevidde, mens du samtidig bliver ejer af en romantisk idyl, der især skabes af den store, gamle have. Men også villaen kan danne rammen for dit drømmehus, når det har været igennem en omgang renovering. Udbudspris: 895.000 kroner.

Under halv pris i Middelfart

Brovejen 254, 5500 Middelfart http://www.boligsiden.dk/salg/166401474

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på solgte villaer ligger på 9.700 kroner i Middelfart. Men dette hus får du til under halv pris. Det udbydes nemlig til knap 4.000 kroner pr. kvadratmeter, hvilket svarer til 525.000 kroner for hele herligheden. Men så skal du også have gang i alle dine håndværkerfærdigheder, for du får brug for hele paletten i villaen her, som du til gengæld kan transformere til din helt egen drømmebolig. Udbudspris: 525.000 kroner.

Find mere om