10 lejligheder i studiebyerne til under en million kroner

Foto: Boligsiden.

Udløber din fremlejeperiode til nytår? Fortvivl ikke. Vi guider dig til billige ejerlejligheder i de fire største studiebyer herhjemme.

Semestret går på hæld, og studerende landet over gør sig klar til juleferie. For nogle er det nye år også lig med ny bolig, men hvordan finder man et sted at bo på SU-budget? Vi har fundet 10 lejligheder til under en million kroner i universitetsbyerne.

”Hvis du skal have en billig lejlighed, må du gå lidt på kompromis med idealerne. Du finder ikke en stor, lys lejlighed til under en million kroner i nogen af studiebyerne. Til gengæld er der et større udvalg, hvis du er tilfreds med færre kvadratmeter og måske en lille tur på cykel,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Og der er rift om lejlighederne – ikke mindst i universitetsbyerne. Du skal altså handle hurtigt, hvis du finder den perfekte studiebolig. Det er derfor en god idé at have snakket med banken i forvejen, så du kender dit budget og er klar til at lægge en evt. udbetaling med det samme.

Vi har fundet 10 billige ejerlejligheder i Aalborg, Aarhus, Odense og København – måske er det dit navn, der ender på skødet?

Indflytningsklar tæt på by og natur

Feltets billigste ejerlejlighed er denne lille perle i det nordlige Odense. Her får du 37 kvadratmeter bolig med et stort, lyst køkken-alrum, hvor der også er god soveplads. Sydvendt fliseterrasse i forbindelse med grønt område, vaskekælder og kælderrum.

Ternevej 127, st. Snestrup, 5210 Odense NV

Udbudspris: 470.000 kr.

Velholdt kvalitetslejlighed

I Odense N finder du denne velholdte bolig i en god ejendom. Boligen er 59 kvadratmeter med lukket altan, nyere køkken og badeværelse med vaskemaskine. Her er nyere gulve, indbyggede skabe og store, grønne områder i nærheden. Kælderrum, cykel- og tørrekælder og gode p-forhold.

Æbleparken 8, 2. Søhus, 5270 Odense N

Udbudspris: 529.000 kr.

Egen altan og fornem udsigt

Med denne lejlighed får du egen altan og fantastisk udsigt over Aalborg Ø. Boligen er indrettet med et lækkert badeværelse og et køkken med fine detaljer i det store opholdsrum. Der er i alt 38 kvadratmeter, trænings- og indkøbsmuligheder samt rekreative områder i kort cykelafstand.

Revlingbakken 33, 5. 606 9000 Aalborg

Udbudspris: 550.000 kr.

Klubværelse på Nørrebro

Perfekt beliggenhed i Kbh N nær søerne, Assistens Kirkegård og cafeer, barer og restauranter. Værelset har te-køkken, håndvask og skabsplads og lyset vælter ind af de store vinduespartier. Der er køkken, toiletter og bad på gangen, samt elevator, vaskeri og aflåst cykel- og tørrerum.

Rantzausgade 11, 2. 2 2200 København N

Udbudspris: 685.000 kr.

”Eget hus” tæt på Odense midtby

Bare skru op for musikken – denne lejlighed ligger i en separat bygning, så her kan du te dig, som du vil. 45 kvadratmeter med god plads til hverdag og opbevaring. Hyggeligt køkkenalrum, stort badeværelse med vindue og alskens bekvemmeligheder og byliv i cykelafstand.

Roesskovsvej 1, st. Bolbro, 5200 Odense V

Udbudspris: 695.000 kr.

2-værelses i Aalborg Ø

Med kort afstand til universitetet og Tech College ligger denne 2-værelses lejlighed på 54 kvadratmeter med lækkert køkken i delvis åben forbindelse med lys opholdsstue. Derudover er der soveværelse med skabsvæg, fælles vaskeri, cykelkælder, gode p-forhold og kælderrum.C. Andersens Vej 34, 2. mf 9000 Aalborg

H. C. Andersens Vej 34, 2. mf 9000 Aalborg

Udbudspris: 708.000 kr.

God beliggenhed i rolige Vejgaard

Langgade 1B, 1. tv 9000 Aalborg

Udbudspris: 850.000 kr.

Nær Universitetsparken og centrum

Jordbrovej 27, st. 4 8200 Aarhus N

Udbudspris: 950.000 kr.

Lys studiehule nær Amager Strand

Penthouse er måske så meget sagt, men ikke desto mindre ligger denne lille hybel ’øverst oppe’ med altan og masser af sol. Du får 28 kvadratmeter med god skabsplads, badeværelse med brus, et åbent køkken og alkove. Nær Amager Bio, strand, metro og masser af take away-muligheder.

Sorrentovej 12, 2. mf 2300 København S (vist på billede)

Udbudspris: 998.000 kr.

Perfekt 1-værelses studielejlighed

God entré med adgang til stue/soveværelse med enkelt køkken. Badeværelse med lyse klinker, terrazzogulv og stort brusehjørne. Lejligheden er 28 kvadratmeter og ligger på Stjernepladsen nær Trøjborg, Riis Skov og stranden – og et stenkast fra Aarhus’ skønne byliv og universitetet.

Jordbrovej 27, 2. 1 8200 Aarhus N

Udbudspris: 998.000 kr.

Find mere om