Se de nyeste sommerhuse til salg for under en halv million

Foto: Unsplash

De nyeste udbudstal fra Boligsiden viser, at antallet af sommerhuse til salg er ni procent højere end samme tidspunkt sidste år. Boligsiden har samlet de nyeste sommerhuse, som er sat til salg for under en halv million kroner.

Man skal stadig spejde lidt længere efter sommerhuse end tiden før corona. Der er dog stadig rig mulighed for at finde sig sommeridyl i det danske land i form af sit eget sommerhus. Der er nemlig ni procent flere sommerhuse til salg ved indgangen til september i år sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Så hvis du er en af dem, der er på udkig efter dit eget tilflugtssted, hvor du kan smide benene op og skrue tempoet ned, skal du læse med her.

Boligsiden har nemlig samlet de nyeste sommerhuse til salg i den mere budgetvenlige ende til under 500.000 kroner.

Hvis sommerhuset trænger til en kærlig hånd, kan du samtidig søge råd til istandsættelse ved at klikke dig ind på Boligsidens renoveringsunivers her.

Husk også, at du altid selv kan oprette og gemme søgninger og få besked, når nye boliger, der matcher dine søgninger, kommer til salg.

Listen indeholder boliger, der i salgsannoncen er kvalificeret som værende et sommerhus, en feriebolig eller en flexbolig. Samtlige boliger har været udbudt på Boligsiden under 31 dage og koster alle under en halv million kroner.

Find mere om