Nyt afsnit af podcasten ’Boligkvarteret’: Lyt til højdepunkterne i 2022

Foto. Boligsiden

2022 blev året, hvor Boligsiden i samarbejde med Partnermedier skabte podcasten ’Boligkvarteret’, hvor du kan lytte dig til de seneste tendenser på boligmarkedet. I det nye afsnit ’Året der gik’ kan du høre om årets højdepunkter i såvel podcast-serien som på boligmarkedet generelt.

Nogle gange er det bare en lille smule lettere at trykke play på en podcast og lytte sig til fortællinger, når man trænger til opdateringer på diverse emner i stedet for altid at læse sig til det.

Netop derfor lancerede Boligsiden i samarbejde med Partnermedier i år podcasten ’Boligkvarteret’, hvor formålet netop er opdatere lytteren på de seneste tendenser på boligmarkedet samt gå mere i dybden med relevante emner inden for boligkøb og salg.

Alt sammen på blot et kvarter.

”Udover at følge boligprisernes bevægelser og købelysten i det danske samfund, er der rigtig mange områder af boligmarkedet, som fortjener lidt mere opmærksomhed, og som er værd at dykke længere ned i. Til det formål er podcast-formatet det helt oplagte valg, og vi er meget glade for, at det i samarbejde med Partnermedier er lykkes at skabe ’Boligkvarteret’,” sagde Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og som medvirker i podcasten ved tilblivelsen af podcasten.

Første afsnit blev udgivet tilbage i maj måned, og siden er der kommet syv yderligere afsnit på gaden.

Det seneste er netop landet her mellem jul og nytår, og her kigger vi meget passende tilbage på året der gik.

Du kan med andre ord både blive opdateret på det vigtigste tendenser, som har gjort sig gældende på boligmarkedet i 2022, ligesom du kan få genopfrisket de vigtigste pointer fra nogle af de emner, som der er set nærmere på i ’Boligkvarteret’ i 2022. Det handler blandt andet om tilstandsrapporter og sociale fællesskaber.

Du kan finde ’Boligkvarteret’ her på Boligsiden. Du kan også høre ’Boligkvarteret’ hos Spotify, Apple Podcast, eller hvor du normalt lytter til podcast.

Så klik ind og lyt med. Det tager kun et kvarter.

Vi glæder os til at præsentere nye afsnit af ’Boligkvarteret’ for dig i 2023.

Find mere om