Hør vores nye podcast Boligkvarteret

Følger du stædigt med i udviklingen på boligmarkedet, så er det en rigtig god ide at lytte til den nye podcast Boligkvarteret, som vi udgiver en gang hver måned.

Her beder Boligkvarterets vært Søren Vejlby Boligsidens kommunikationsdirektør Birgit Daetz opdatere dig på den seneste udvikling på boligmarkedet på baggrund af de nyeste tal fra Boligsidens Markedsindeks.

Derefter tager Boligkvarteret hul på månedens tema, som vil blive behandlet af en gæst, der er aktuel for det tema, podcasten omhandler, og Birgit Daetz.

Boligkvarteret slutter med, at gæsterne giver gode råd til boligejerne inden for det emne, podcasten behandler.

Hør det første afsnit i afspilleren:

Listen to “Bolig Kvartéret” on Spreaker.

Du kan også finde Boligkvarteret hos Spotify, Apple Podcast, eller hvor du normalt lytter til podcast.

Afsnit 2: Tema om tilstandsrapporter

Det nyeste afsnit af Boligkvarteret handler om tilstandsrapporter, og månedens gæst er Rune Ravnborg fra NRGi. Sammen med Søren Vejlby og Birgit Daetz fortæller han om, hvad tilstandsrapporten er for en størrelse, og hvorfor den er så afgørende.

(Podcasten Boligkvarteret bliver udgivet i samarbejde mellem Boligsiden og Partnermedier og indeholder sponsoreret indhold fra NRGi)

Afsnit 1: Tema om sociale fællesskaber i boligområder

Gæsterne i det første afsnit af Boligkvarteret er IKANO Boligs administrerende direktør René Brandt og Birgit Daetz. Temaet er sociale boligformer.

Mange danskere ønsker at bo tættere sammen end tidligere, og privatboliger med fælleshuse og fællesarealer bobler frem side om side med bofællesskaber, flerfamiliehuse og sociale seniorboliger.

Så hvordan tænker vi bolig i dag i forhold til tidligere, og hvorfor ser vi lige nu flere typer af sociale boligformer boble frem? Få svarene i din nye yndlingspodcast Boligkvarteret.

Hør Boligkvarteret i dag og få lydene af boligmarkedet lige ind i dine øregange.

(Podcasten Boligkvarteret bliver udgivet i samarbejde mellem Boligsiden og Partnermedier og indeholder sponsoreret indhold fra IKANO bolig)